//bObles Gris

bObles Gris – sjov farve og timevis af leg

Skøn lille bObles gris i mange flotte børnefarver.
Selve grisen er formet som et langt cylinder – en lang nuttet gris – og med motivet af en grisetryne i enden. For de små er dette tumlelegetøj super sjovt at lege med. De kan rulle hen over den på maven eller ryggen. De kan sidde på den og øve sig i balance.
Din baby vil også elske at puffe til den og se den rulle. En sjov leg for forælder og barn – hvor barnet også vil synes det er sjovt at kravle efter den.

Der er mange muligheder med bObles grisen. Den findes kun i et begrænset antal da den er produceret i forbindelse med en fødselsdagsserie for at fejre de 10 år, som disse fantastiske produkter har eksisteret.

Grisen fra bObles passer ind i ethvert hjem og byder op til timevis af leg

Grisen er sjov at have i hjemmet og med det flotte design, så behøves man ikke rydde den væk hver aften, når børnene sover, men kan sagtens blive stående til dagen efter uden at bevirke rod eller andet i stuen.

Denne bObles gris byder alle de små op til sjov leg – til lege, som er motorik- og balancefremmende for de mindste. Den kan sagtens passe ind i samlingen af andre bObles produkter og de mange flotte skumfigurer i alverdens sjove farver.