//Body Dreng

Body til drenge

Bodys er en uundværlig del af garderoben, når du har en lille krudtugle derhjemme. Hvad enten det er til basis eller fest, kan du se et udpluk af det bedste udvalg her.

Bodystockings er en stor nødvendighed i det lille barns garderobe og du kan aldrig have for mange. Ikke alene er bodystockings et praktisk valg, de sikrer også at bleen bliver, hvor den skal og at barnets ryg ikke udsættes for træk. Ligeledes giver de gennem hele dagen stor bevægelsesfrihed til din baby. Her hos Babymode promoverer vi et bredt udvalg af bodystockings med både lange og korte ærmer. I udvalget blandt vores valg af de bedste leverandører finder du bodystockings med sideluk, bundluk, forstærket rib, høj og lav krave og meget mere.

Når dit barn er lille og nyfødt, kan det føles betryggende at købe bodys med sideluk, så du slipper for at skulle hive den over hovedet, men i stedet kan tage den på fra siden. Ligeledes kan det også være en fordel at købe bodys med kryds eller knapper i skuldrene, så du nemt kan få den ned over kroppen, hvis uheldet skulle være ude.

Bodystockings kommer i et væld af variationer i forhold til materiale, form og udseende. Gældende for alle de forhandlere du finder her er, at de udelukkende har indkøbt den bedste kvalitet. Så hvad enten du er på jagt efter langærmet, kortærmet, smarte eller basis bodystockings til din lille prins, kan du med fordel udforske deres store udvalg og finde den body, der får smilte frem på dine læber. Her på siden kan du se de produkter vi har håndplukket fra landets bedste forhandlere.

Vi sidder klar på mailen til at hjælpe dig, hvis du skulle brænde inde med nogle spørgsmål.

 

MÆRKER

ALLEHUMMELMarMarMoloMüsliSofie Schnoor