//Heldragt Dreng

Heldragt Dreng

Her finder du et udvalg af forhandlere, som tilbyder smarte heldragter og tøj til små børn samt nyfødte. Deres sortiment af heldragter findes i en masse forskellige farver, striber, mønstre og designs og findes i størrelser helt ned fra str. 50 og helt op til str. 92. Størrelserne svarer til en aldersmargin fra 0-3 år.

Skal du finde en heldragt til en dreng, så finder du et kæmpestort udvalg i deres webshops. De fører mange af de kendte og store mærker, og vores heldragter findes i en masse forskellige varianter. Deresheldragter findes både med lange og korte ærmer og ben –  eller helt uden ærmer til de varme sommerdage.

De fører også heldragter med eller uden hue, og alle dragter er med nem lukning, som gør at den lille ikke skal have dragten ned over hovedet. Alle heldragter er nemlig forsynet med lynlås eller trykknapper, som gør det nemt at åbne dragten, når den lille skal skiftes, eller når dragten skal af og på.

Ny heldragt til din dreng i den allerbedste kvalitet

Mangler du en ny heldragt til din dreng, så findes de på deres webshop i mange forskellige stoffer, tykkelser samt kvaliteter. En heldragt er rigtig god til, når den lille skal puttes til en god lur fx i barnevognen. Derfor er det vigtigt, at barnet bevarer en god temperatur, og hverken har det for koldt eller for varmt, når det sover.

Hos dem finder du en heldragt til din dreng i den helt rigtige kvalitet – fx i bomuld eller i ren økologisk uld, som gør det let og trygt for både dig og dit barn, når den lille skal lægges til at sove udenfor.

 

MÆRKER

ALLEHUMMELMarMarMoloMüsliSofie Schnoor