Med en babynest kan du altid have dit spædbarn tæt på uden at skulle bekymre dig. En babynest er uundværlig for enhver nybagt forælder og kan både bruges i sengen, på køkkenbordet eller i bryggerset, mens man selv hænger vasketøj op. Så ligger lille baby blødt i sin baby nest, der altid er let at have med på farten.

Se det store udvalg af babynests her

Vores top 3

Koksgrå med ørn

babynest

KØB HER

stjerner

 • 75×39 cm
 • Betræk: 100% bomuld
 • Fyld: 100% polyuretan

Done By Deer

done by deer

KØB HER

stjerner

 • 70×35 cm
 • Betræk: 100% bomuld
 • Fyld: 100% polyester
 • Oekotex-certificeret

Mørk rosa

babynest fra kids-word

KØB HER

stjerner

 • Diameter: 10 cm
 • L: 68 cm, B: 30 cm, H: 3 cm
 • Betræk: 100% økologisk bomuld
 • Fyld: 100% polyester

Hvad er en babynest?

Babynest er, som navnet rigtig nok antyder, en lille rede, som babyen kan ligge i som spædbarn og op til cirka 9-12 måneder gammel. Reden er en lille madras med bløde kanter, som barnet kan ligge behageligt og trygt i, fordi kanterne giver en blød fornemmelse og er med til at holde barnet på plads, hvis det skulle have lyst til at vende sig.

MamaMilla babynest i pudderfarve med geometrisk mønster

MamaMilla babynest i pudderfarve MamaMilla babyrede i pudderfarve med geometrisk mønster er lavet i et tidsløst design, der passer ind i alle slags hjem, men måske især det hjem, der har fokus på nordisk design. Den er nemlig holdt i flotte farver, mens det geometriske print giver lidt spændende for øjnene.

Denne babyrede skjuler sammentrækningen af siderne og fremstår derfor stilren og enkel. Samtidig er en nest fra MamaMilla en rigtig blød en af sagen, og den er derfor også en smule dyre end andre. Men for prisen får man altså også et rigtigt lækkert produkt, og hvis man er heldig kan man finde den på tilbud.

MamaMilla Babynest i grå og sort

babynest i sort og gråDenne er modsat mange andre neste holdt i hel mørke farver, grå og sort. Den passer derfor godt ind til sengen, fordi den har disse neutrale farver. Babyreden fra Mamamilla er rigtig luksuriøs, da den fremstår i et lækkert stof med meget bløde kanter og madras i bunden.

Baby nests fra MamaMilla er populære på grund af deres høje kvalitet og deres gode kundeservice. Så hvis man er parat til at give lidt ekstra for dette, så er en nest fra MamaMilla det helt rigtige valg. Desuden er de fleste dele i MamaMillas neste produceret i Danmark og er derfor et bæredygtigt valg i forhold til de neste, hvor delene er importeret langvejsfra.

BORN Copenhagen Babynest med gråt print

BORN Copenhagen midnight dustBORN Copenhagen Babyrede er en af de mest eksklusive og derfor også dyreste reder på markedet. Tilgengæld er den også flot med et lækkert design af små grå prikker i bunden og op ad siderne. Omkring printet er et neutral grå farve, der passer godt ind i en nordisk stil. Designet er meget klassisk og passer derfor godt ind i lyse og stilrene hjem.

Madrassen i bunden er tre centimeter tyk og giver derfor en rigtig god støtte til babyen, så den ligger blødt og godt. Reden kan snørres ind og ud, og snørrene er gemt væk for æstetikkens skyld i bunden af reden. Stoffet er 100 % økologisk bomuld.

Cam Cam Babynest i cremehvid

Cam Cam Babynest i cremehvidDenne babyrede fra Cam Cam er meget sød og feminin og holdt i en neutral cremehvid farve, der ikke står for meget ud. Desuden har den et lille print med nogle små grå prikker og en sød sløjfe i bunden, så nesten kan spændes ind. Den er altså let at style til et hvilket som helst hjem eller sengetøj, hvis man gerne vil have den i sengen.

Under bunden af madras er en træplade, hvorpå der sidder 4 hanke, som du kan bruge til let at flytte rundt på babyreden. Så selv hvis du skal rundt i huset og lave praktisk arbejde eller på et større tur ud af huset, så er denne babyrede let at have med. Den kan let løftes, så babyen ikke behøver at komme op af reden, selv om du skal ind i et andet lokale, hvor du skal have babyen med.

Filbabba med luftballon-print

Filbabba med luftballon-printFilibabba babyrede har et sjovt print med grå luftballoner i forskellige størrelser og desuden en fed læderdetalje i bunden af nesten til at spænde den ind, hvis du køber den til et spædbarn. Der er desuden snørre, der kan spænde nesten yderligere ind eller ud, så den altid kan passe perfekt til babyens størrelse.

Betrækket er lavet af 100 % økologisk bomuld, så hvis det er vigtigt for dig, at dit barn ikke udsættes for farlige stoffer, så er denne altså et godt valg. Desuden har den et flot personligt look med den lille læderdetalje, og den passer godt ind i nordiske hjem.

Müsli Babynest i sort og hvidt leopard-print
(Fra top 3)

sort og hvidt leopard-printDenne babyrede fra Müsli er til dem, der gerne vil have et fedt print ind i hjemmet. Denne har nemlig leopardprint i sort og hvidt og modsat mange andre babyreder, så har den et mere eksotisk look. Den går derfor godt ind i de hjem, hvor der er spark på detaljen og endda også i de helt modsatte minimalitiske hjem, hvor man sætter pris på at holde alting i hvid og sort.

På denne rede er det muligt at tage siderne af madrassen, så der er flere muligheder for at blive ved med at bruge delene i for eksempel tremmesengen, når babyen bliver for stor til at passe i nesten.

Sebra Babynest i mørk rosa
(Fra top 3)

Sebra i mørk rosaSebra Babyrede har en rigtig fin og flot mørk rosa farve, der er super populær lige for tiden. Den passer godt ind i et mere feminimt hjem, der samtidig har nogle flotte farver rundt omkring i naturlige toner. På siderne er et mønster af arktiske dyr holdt i en pastelfarve, så de ikke træder for meget frem.

Skumpladen og fyldet i siderne kan tages ud, og betrækkes kan vaskes, hvis der skulle ske et uheld. Babyreden kan spændes ud og ind i bunden, så den kan vokse sig større sammen med babyen. Dens rolige farve gør, at det især passer godt ind til sofahygge eller i sengen, når man skal sove.

Müsli Babynest i koksgrå med ørn
(Fra top 3)

Müsli Babyrede er en billig babynest, men de er stadig i rigtig god kvalititet og som på denne udgave: et fedt print. I bunden af denne rede er nemlig et print af en ørn i grå. Er man vild med at bringe naturen ind i hjemmet, så er dette en god måde at gøre det på.

Der er ingen hanke på denne, så hvis man skal transportere babyen rundt i nesten, så skal man have godt fat i siderne. Tilgengæld kan man lyne siderne af, så reden stadig kan have en funktion, selv om babyen er blevet for stor til at ligge i den. Det kunne for eksempel være som en ektra polstring rundt i tremmesengen. Så har babyen stadig en del af den tryghed, som reden gav, med sig over i tremmesengen.

Filibabba Babynest i knækket hvid

Denne nest er holdt i en meget naturlig og enkel knækket hvid farve, der passer til alle salgs hjem og sengetøj. Med dens enkle udtryk passer denne nest især godt ind i soveværelset, når babyen skal sove, hvad enten det er i smørhullet mellem forældrene eller i sin egen vugge.

Den har en fed detalje i bunden af reden, hvor der sidder en lille læderrem, der holder siderne sammen. Vil man gerne have en personlig og samtidig meget enkel og naturlig nest til sin baby, så er denne rede perfekt. Betrækker er desuden lavet af 100 % økologisk bomuld.

Hvorfor købe en babynest?

En baby nest er smart, fordi den er en slags transportabel seng for babyen. Her kan den føle dig tryg, fordi den ligger blødt og er omringet af de bløde kanter, så den ikke kan falde ud. Så selv om man er på farten eller bare skal ordne noget uden for, så kan man let tage babyen med i en babyrede, uden at babyen skal til at forholde sig til noget helt nyt.

En baby kan hurtigt blive overvældet af mange nye indtryk på en dag. Med trygheden som nesten giver, så bliver babyen ikke bange eller forvirret over de mange nye indtryk, selv om du måske skal lave mange forskellige ting i løbet af en dag, hvor du må have babyen med. Her giver siderne nemlig en bestkyttelse i det de skærmer babyens udsyn, alt i mens den selvfølgelig føler sig tryg ved at ligge i den babyrede, som den kender.

Babynesten kan også købes ifm. med en barselsgave – se vores indlæg om barselsgaver her.

Se det store udvalg af babynests her

Hvor længe kan mit barn bruge en babynest?

Afhængig af hvor hurtigt dit barn vokser, og hvor meget babyreden kan spændes ud, så kan dit barn bruge den, til babyen er op til omkring 9 til 12 måneder. Her bliver nesten for lille, og babyen begynder at blive mere aktiv og vil hellere kravle rundt end at ligge i en baby nest.

Læs også vores guide om køreposer her.

Kan jeg og hvordan vasker jeg en babynest?

De fleste nests til babyer har en lynlås, så du kan lyne betrækket af og vaske dette. Ved nogle kan du også vaske madrassen, der ligger indeni. Hvis du kan, så står det på en vaskeseddel på madrassen, så tjek den før, du ligger madrassen til vask også.

Lav en diy babynest

Hvis man gerne vil have et lille projekt, så kan man lave en babynest diy. Her kan man også selv bestemme stof, farver og størrelse foruden hvilket materiale, der skal inden i siderne og i bunden. Hvis du vil lave en diy babynest, fordi du synes, at de er for dyre, så kan man altså nogle gange få babynest tilbud eller købe dem brugt. Så sparer man tid på at skulle lave en selv.

Andre produkter der er værd at næve

Cam Cam Babynest i Creme Grey

Dette er en blød og traditionel økologisk babynest, hvor der ikke er for meget spil i farverne. Her er blot et simpelt og hyggeligt mønster af blade i rosa og grønne pastelfarver. Denne er lavet af 100 % økologisk bomuld.

Størrelsen på denne kan justeres med snore i siden, så selv om din baby er helt spæd og lille, kan den stadig føle sig tryg i baby nesten, når den er justeret ind. Når babyen så vokser sig større, kan man justere den ud og give babyen mere plads til at tumle mere rundt. Betrækket kan tages af og vaskes.

Køb her

Cam Cam Babynest i gråt møsnter

Denne nest fra Cam Cam er super enkel og fin i sin stil med små grå bølger som mønster og en lille snor i enden, så man kan spænde den ud og ind. Denne er lavet af 100 % økologisk bomuld, så hvis man går op i, at ens baby ikke skal udsættes for for mange kemikalier, så er den økologiske babyrede i hvert fald et garanti på dette. Denne simple nest passer godt ind i det skandinaviske og minimalistiske hjem, hvor man sætter pris på kvalitet frem for et bragende udseende med farver og mønstre.

Køb her

Müsli Babynest med mønster af rosenblade

Denne rede fra Müsli med et møsnter af rosenblade har et meget klassisk design til det stilrene og traditionelle hjem. Denne babyrede kan spændes ud, så den kan passe til en baby, der er helt op til 9-12 måneder gammel.

Denne babyrede har ingen hanke i siderne, men den er tilgengæld en af de billigere baby neste. Denne babyrede fra Müsli er altså bedst brugt derhjemme i sengen, når man sover sammen med babyen, så man sikrer, at man ikke kommer til at ligge oven på babyen i søvnen eller i vuggen, hvor babyen i babyreden kan føle sig varm og tryg.

Køb her

Sebra Babynest i blå med dino-print

Sebra Babyrede kommer i en mørkere mere maskulin farve, nemlig i navy-blå. Siderne har et lyseblåt mønster af dinosaurer, men den fremstår som helhed enkel. Farven passer godt ind i et hjem, hvor farver – også gerne mørkere farver – er i fokus.

Denne babyrede er lavet af økologisk bomuld, så hvis man ikke ønsker, at ens barn skal i kontakt med nogle farlige stoffer, så er den økologiske babynest perfekt. Betrækket kan tages af og vaskes, hvis uheldet skulle være ude, eller hvis den blot trænger til en forfriskende vask.

Link til Sebra Babynest i blå med dinosaurere-print:  Køb den her

Har du husket babyalarmen? Hvis ikke, så læs vores indlæg og test af babyalarmer her.

Rating 5,00 / 3
5 3