Når man er ude at køre med de helt små, der sidder på bagsædet, så er det godt, at man har god kontakt med dem.

Et babyspejl til bil kan hjælpe med dette og giver gode muligheder for at holde øjenkontakt med barnet på den sikreste måde. Med et babyspejl slipper man nemlig for at dreje nakke og kroppen for at se til sit barn, og derfor være nødt til at kigge helt væk fra trafikken.

Monterer man et babyspejl, så kan man holde øjenkontakt med barnet og samtidig bevare fokus på trafikken.

Læs med herunder, når vi gennemgår de vigtigste spørgsmål i forbindelse med køb af nyt babyspejl til bilen.

 

Se et udvalg af bakspejle – klik her

 

Hvad skal man tænke over, når man køber babyspejl til bil?

Et babyspejl er en god investering, hvis man ofte er på farten med de små i bilen. Et babyspejl fungerer godt i en bil, hvor man har en bagudvendt autostol på bagsædet. Der findes flere måder babyspejlet kan monteres på, og dette skal man selvfølgelig tænke over, da nogle metoder er mere sikre end andre.

En sikker metode er for eksempel med click-straps, der fastgør babyspejlet om nakkestøtten på sædet. Når babyspejlet er monteret i bilen, så kan man se barnet på bagsædet ved at kigge i bilens almindelige bakspejl.

 

Spejlets muligheder for udsyn

Nogle babyspejle til bil kan vippes og bøjes i leddet og gør det muligt at justere, hvor højt eller lavt man vil se på bagsædet. Andre babyspejle er dog mere fleksible og har et kugleled, der kan roteres 360 grader, så man kan se hele bagsædet.

 

Vær opmærksom på babyspejlets glas

Når man køber et babyspejl til bilen, er der en anden sikkerhedsovervejelse man bør gøre sig. Man kan for eksempel få babyspejle af rigtigt glas, der giver en flot refleksion, men som forringer sikkerheden, da spejlet nemmere kan gå i stykker. Køber man derimod et babyspejl af plast, er sikkerheden i top.

 

Se et udvalg af bakspejle – klik her

 

Spejlets størrelse

Udover at være opmærksom på babyspejlets muligheder for udsyn, så bør man også overveje spejlfladens størrelse. Dette kommer selvfølgelig an på bilen og på måden, man skal montere spejlet på. I nogle biler kan det passe fint med et mindre spejl, der ikke fylder så meget. Har spejlet dog begrænsede justeringsmuligheder, så kan det være en god idé at overveje et større spejl.