Det er langt fra alle nye mødre, der straks kan kaste sig ud i at amme uden nogen former for forberedelse eller vejledning. Faktisk er cirka en tredjedel af alle nye mødre usikre på amningen, når de tager hjem fra sygehuset med den lille nye. Og det er en skam, for det styrker både båndet mellem mor og baby, og det sikrer, at baby får den nødvendige næring.

Skal I til at være forældre, er der derfor god grund til at besøge Babyspirer, der hjælper med evidensbaseret og kærlig ammevejledning.

Derfor er ammehjælp en god ide

Amning er ikke bare noget, der altid automatisk glider. Særligt som førstegangsfødende kan det være endnu en ny og uoverskuelig udfordring, som man ikke har kendskab til på forhånd. Det kræver et stykke arbejde at lære at amme, og det er derfor en fordel at alliere sig med en dygtig ammevejleder, der kan guide og støtte processen.

En ammevejleder kan tage hånd om din særlige situation og hjælpe dig til at komme trygt i gang med at amme med de rigtige teknikker og redskaber.

Babyspirer tilbyder ammehjælp og -vejledning

Hos Babyspirer kan du få ammehjælp og ammevejledning på forskellige måder, så det passer til din unikke situation. Derfor tilbydes der også følgende forløb, der kan hjælpe dig godt i gang.

Ammevejledning hjemme hos dig

Du er oftest mest tryg i eget hjem, og derfor kan Babyspirer også komme hjem til dig med vejledning og støtte. Du får en ammevejleder på besøg, der kan skræddersy et individuelt forløb efter jeres specifikke behov. Du får viden om alt fra ammeetablering, ammestillinger og sutteteknikker.

Efter ammevejledningen vil du selvfølgelig stadig kunne række ud efter hjælp og med spørgsmål, og du modtager også noget materiale, du kan tage udgangspunkt i.

Forberedelse til amningen

Hvis du ikke har erfaring med amning selv, er det en fordel at forberede dig på processen. Med ammeforberedelse hos Babyspirer, bliver du klædt på til den første tid med din nye baby.

Ammeforberedelsen kan både klares hjemme hos jer selv i trygge rammer, eller I kan deltage online. Du får oveni en e-bog om amning med i forløbet, så du kan konsultere den ved nye spørgsmål og udfordringer.

Online og skriftlig ammevejledning

Hvis du har brug for kompetent vejledning og støtte uden det fysiske besøg, tilbyder Babyspirer både ammevejledning online og skriftligt. Du kan derigennem stille alle dine spørgsmål og få vejledning i dine konkrete udfordringer.