Det kan være besværligt at skulle slæbe både babylift, legetæppe, dyne og alverdens andet babyudstyr med, når man skal ud af huset. Heldigvis kan du med en kørepose fra Babytrold få samlet det meste i et enkelt multifunktionelt produkt, der både holder den lille varm og som samtidig kan fungere som både lift og legetæppe.

Her er alt, du skal vide, inden du køber din nye Babytrold kørepose. Vi viser også et udvalg af finde køreposer herfra herunder.

KØB HER
KØB HER
KØB HER

Hvad er fordelene ved en Babytrold kørepose?

En kørepose er en god idé, når man skal have sit lille barn med på tur. Dette hvad end det er i barnevogn, klapvogn eller bil. Babytrolds køreposer er en god erstatning for eksempelvis en dyne. Mange ønsker ikke at have dynen med på eksempelvis klapvognturen, da den fylder væsentligt mere, og i fare for, den bliver svinet til.

Ydermere kan alle køreposerne benyttes med 5-punktseler, så barnet kan være ordentligt fastspændt, når I er på køretur.

 

Kan en babytrold kørepose foldes ud?

Disse køreposer har flere egenskaber, end blot at holde den lille varm, når man er afsted på tur. Udover at holde tæt på varmen, kan de fleste modeller fra Babytrold også udfoldes, således at de kan benyttes som legetæppe. På den måde sparer du en del plads med disse modeller, da du kan nøjes med en enkel kørepose, frem for både en dyne og et legetæppe, når du skal ud af døren.

Flere af modellerne har ligeledes håndtag, så de let kan tranporteres og ligeledes kan benyttes som babylift.

 

Hvor varm bør en kørepose være?

Langt de fleste af køreposerne har hovedfokus på, at den lille skal kunne holde varmen. Flere af dem har dunfyld, mens andre er lavet i uld, så varmen holder tæt. Helt overordnet benyttes køreposen, så den lille ikke skal fryse, og det kan derfor betale sig at købe en model, der er ekstra varm, da der i de varme sommerdage sjældent vil være behov for en kørepose.

 

I hvilke farver kan jeg få min kørepose?

Babytrolds køreposer fås i alverdens farver og designs, så der også er en at foretrække for dig, uanset hvilket udseende, du fortrækker.

De fleste af køreposerne er lavet i afdæmpede eller mørke farver, så de har et diskret udseende, der passer med de fleste barnevogne eller klapvogne.

Dog producerer Babytrold også køreposer i mere prangende farver, hvis man eksempelvis ønsker en model i en iøjnefaldende rød eller pink farve.

Se også en komplet test af køreposer, også udarbejde af vores eksperter hos Babymode.