Hvis du er så heldig at være indehaver af et lille barn, eller måske flere af dem, så ved du også at det kan være en kunst hvis du skal have et barn til at sove, eller måske endda at underholde barnet, det kan tage sin tid, og alt hvad du har af kreative evner.

Det kan godt betale sig at kende nogle smutveje, ud over kaffe til at holde dig selv vågen, hvis du for eksempel skal et sted hen, og skal have barnet til at beskæftige sig med noget andet mens du kører.

Det er her en barnevognskæde kommer ind i billedet, noget af det mest simple, men mest underholdende for et lille barn, hvor du netop ikke behøver foretage dig noget, mens det for barnet tilbyder noget at lave for både øjne og fingre.

På den anden side kan barnevognskæden medvirke til at barnet bliver lullet i søvn, sammen med vognens vuggende bevægelser er det den rene sovemedicin.

babysover

En barnevognskæde er noget du sikkert selv har haft engang

Du har selv været barn en gang, men kan garanteret ikke huske da du selv lå og lod dig underholde af barnevognskæder, men du har med al sandsynlighed selv været der.

Nu er det måske dig der er forælder, og skal have barnet til at sove, og det kan være det kun giver dig et kort stykke tid med ro, men hvis det sker i en situation hvor der er stress på hele vejen rundt, så kan selv den lille lettelse være guld værd.

Men det behøver ikke kun være for lettelsens skyld at du vælger en barnevognskæde, det kan lige så meget været for at have noget du kan være fælles med barnet om, hvis I er ude på ture sammen, og hvis I skal sidde sammen i en park eller lignende, så er der noget legetøj med som barnet kender og er tryg ved.

Mor og barn

Der er virkelig meget at vælge mellem

Når det kommer til barnevognskæder, så er det ikke som det var engang, hvor det var knap så kreative opsætninger med relativt tarvelige materialer, i dag er der meget at vælge mellem, og det er nu i lækre og indbydende materialer, som ikke bare tiltrækker barnets opmærksomhed, men som også fremtræder æstetisk smagfuldt for alle andre.

Det kan også være du lægger vægt på at det skal være både bæredygtigt og økologisk, og det må siges at være noget der også er fokus på hos producenterne, sådan at du kan være helt rolig når det kommer til at tænke på at barnet rører, eller sutter på delene af barnevognskæden.

Ud over det, så findes der også barnevognskæder hvor salget af dem medfører et bidrag til en miljøorganisation, så du med den bedste samvittighed kan lade dit barn underholde, og samtidig gøre noget godt for dit barns fremtid.

Når det kommer til selve produkterne kommer de over en bred kam i en lækker kvalitet, der ud over at holde længe, også vil være lækkert for barnet at røre ved, og ligeledes nemt at rengøre, i de fleste tilfælde vil de kunne vaskes ved 30 grader eller som alternativ håndvaskes.

Samtidig er de nemme at montere, både på og af, og passer til langt de fleste barnevogne der er i omløb, så du skal ikke blive nervøs over at købe en barnevognskæde, og så stå med noget du ikke kan montere.