Venter du og din kæreste jer en lille ny? Eller I lige blevet nybagte forældre og er begyndt at savne et sted at opbevare brugte bleer?

Det er absolut ikke behageligt at have brugte bleer til at ophobe sige i hjemmet, men det kan samtidigt være ubelejligt at tage dem med ud, hver eneste gang dit barn skal skiftes. Derfor kan det være fordelagtigt at få sig en blespand – gerne en lugtfri udgave.

Korbell PLUS blespand

Korbell PLUS blespand

KØB HER

stjerner

 • Kapacitet på 26 liter – op til 670 bleer i refill
 • Budgetvenlig pris
 • Fodpedal
 • Lugtfri

Sangenic blespand

Sangenic blespand

KØB HER

stjerner

 • Easi-Push system
 • Inkl. 1 refill
 • Lugtfri
 • Billig

Angelcare Blespand

Korbell PLUS blespand

KØB HER

stjerner

 • Refill system
 • Mindsker lugtgener
 • Mindre plastikforbrug
 • Billig pris

Blespand lugtfri – slip for den kedelige lugt

ble der lugter

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at brugte bleer kan skabe lugtgener. Det gælder især, hvis man opbevarer dem inden døre i længere perioder af gangen. Derfor kan du gøre klogt i at overveje at erhverve dig en blespand som er lugtfri. I dag er du så heldig, at det kan lade sig gøre at få en blespand som er udstyret med lugtforsegler.

En lugtforsegler fungerer typisk sådan, at spanden lader dig indkapsle de ildelugtende bleer i plastposer, som du efterfølgende stopper ned i affaldsspanden.

Beholderen har en lem som lukker til, efter du har lagt den brugte ble ned i spanden, så du får lukket lugten inde på en endnu mere forsvarlig vis. På den måde kan du bevare en dejlig lugt i børneværelset, badeværelset eller hvor end du har din blespand.

Blespand test

Er du i tvivl om, hvilken blespand du skal vælge? Så kan du læse dig til, hvordan de forskellige typer klarer sig i forhold til hinanden. Det kan du gøre gennem at finde tests som er lavet for at kigge på forskellige kriterier, som så derefter sammenligne dem for at se, hvilke spande som klarer sig bedst.

baby der får skiftet ble

Man kan eksempelvis se på, hvilke blespande som forsegler lugt bedst, hvilke som er lettest at anvende, når man oftest kun har en hånd fri, og hvilke som er mest miljøvenligt udfærdiget. Du kan på samme måde blive klogere på, hvilke bleer du bør anvende, og kan i denne sammenhæng kigge på, hvilke typer som er svanemærket. Vi har herunder givet vores bud på de bedste blespande.

Angelcare blespand

En af de store udbydere af blespande er mærket Angelcare. Angelcare har stort fokus på at producere blespande som fungerer efter hensigten, samtidig med at de skal være lette at anvende.

Et eksempel på en god blespand fra Angelcare er Angelcare Blespand – Blå, der anvender et refill system, som gør det let at få tag i poserne der isolerer den dårlige lugt. Dertil er den let at bruge og anvender kun en lille mængde plastic. Klik her for at læse mere om netop dette produkt fra Angelcare

Sangenic blespand

Et andet mærke som også laver disse produkter er mærket Sangenic. Blespande fra Sangenic er smarte, da det er et system som forsegler ildelugtende bleer, og som samtidigt anvender antibakteriel beskyttelse. Det er hygiejnisk, sundt og rart at vide, når man står og arbejder med bleerne.

Sangenic blespand

Køb her

Et af de mange gode produkter fra Sangenic er Tec Blespanden, som netop anvender antibakterielt middel, når den forsegler for de brugte bleer og lukker dem ned i blespanden.

Korbell PLUS blespand (inkl. 1 refill!)

Endnu et godt mærke som du kan overveje, når du leder efter den rette blespand er mærket Korbell. Korbell tilbyder varianter i større størrelser som gør denne type smart til netop børnefamilier eller endda institutioner. Du kan eksempelvis købe en Korbell PLUS Blespand 52cm, som har en smart pedalfunktion der lader dig anvende dine hænder til andre nødvendigheder, mens du disponerer bleerne.

Korbell blespand

Køb her

Blespand til voksne

Du kan naturligvis også få blespande som henvender sig til brug af voksenbleer. Voksenbleer til brug ved inkontinensproblemer er selvfølgelig lige så afhængige af at have en smart bortskaffelsesmetode. Derfor kan det være smart at vælge en blespand som passer til størrelsen på voksenbleer.

blespand til voksne

Køb her

Du kan eksempelvis købe en Janibell blespand som er designet med bleer lavet til brug ved inkontinensproblemer. Denne type af blespand er også udstyret så den gør kål på uønskede lugtgener.

Blespand Babysam

Babysam er en stor forhandler indenfor produkter til de mindste. Salg af blespande er naturligvis heller ikke en undtagelse. Derfor kan du besøge Babysams webshop og gennemse deres udvalg af blespande fra forskellige mærker. Du vil kunne vælge imellem en bred vifte, heriblandt Angelcare, Sangenic og Korbell. Du vil også ofte kunne finde rabatter, og som en forhandler med den højeste kreditvædighed, AAA, kan du også gøre klogt i at spørge dig til god vejledning hos personalet online eller i en fysisk forretning.

Poser til blespand

Mange af ovenstående og andre blespande er velegnede til at opbevarer flere bleer af gangen, hvilket er praktisk. Dermed har de det man kalder “refill”, og hertil har du brug for engang imellem at købe poser til blespanden.

Du kan også tjekke Babyshowers udvalg, som også byder på Sangenic, Korbel og Angelcare blespand poser. Se udvalget her.