Venter du og din kæreste jer en lille ny? Eller I lige blevet nybagte forældre og er begyndt at savne et sted at opbevare brugte bleer?

Det er absolut ikke behageligt at have brugte bleer til at ophobe sige i hjemmet, men det kan samtidigt være ubelejligt at tage dem med ud, hver eneste gang dit barn skal skiftes. Derfor kan det være fordelagtigt at få sig en blespand.

Med en blespand har du en beholder, som kan bortskaffe brugte bleer, så du kan nøjes med at gå ud til din udendørs skraldespand betydeligt færre gange.

Korbell PLUS blespand

Korbell PLUS blespand

KØB HER

stjerner

  • blespand 52cm (26L) inkl. refill
  • God pris

Tommee Tippee

blespand

KØB HER

stjerner

  • Easi-Push system
  • Antibakteriel film dræber 99% af alle bakterier
  • God pris

Angelcare Blespand

Korbell PLUS blespand

KØB HER

stjerner

  • Refill system med poser der isolerer dårlig lugt
  • God pris

Blespand lugtfri – slip for den kedelige lugt

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at brugte bleer kan skabe lugtgener. Det gælder især, hvis man opbevarer dem inden døre i længere perioder af gangen. Derfor kan du gøre klogt i at overveje at erhverve dig en blespand som er lugtfri. I dag er du så heldig, at det kan lade sig gøre at få en blespand som er udstyret med lugtforsegler.

En lugtforsegler fungerer typisk sådan, at spanden lader dig indkapsle de ildelugtende bleer i plastposer, som du efterfølgende stopper ned i affaldsspanden.

Beholderen har en lem som lukker til, efter du har lagt den brugte ble ned i spanden, så du får lukket lugten inde på en endnu mere forsvarlig vis. På den måde kan du bevare en dejlig lugt i børneværelset, badeværelset eller hvor end du har din blespand.

 

Blespand test

ble

Er du i tvivl om, hvilken blespand du skal vælge? Så kan du læse dig til, hvordan de forskellige typer klarer sig i forhold til hinanden. Det kan du gøre gennem at finde tests som er lavet for at kigge på forskellige kriterier, som så derefter sammenligne dem for at se, hvilke spande som klarer sig bedst.

Man kan eksempelvis se på, hvilke blespande som forsegler lugt bedst, hvilke som er lettest at anvende, når man oftest kun har en hånd fri, og hvilke som er mest miljøvenligt udfærdiget. Du kan på samme måde blive klogere på, hvilke bleer du bør anvende, og kan i denne sammenhæng kigge på, hvilke typer som er svanemærket.

 

Blespand Babysam

Babysam er en stor forhandler indenfor produkter til de mindste. Salg af blespande er naturligvis heller ikke en undtagelse. Derfor kan du besøge Babysams webshop og gennemse deres udvalg af blespande fra forskellige mærker. Du vil kunne vælge imellem en bred vifte, heriblandt Angelcare, Sangenic og Korbell. Du vil også ofte kunne finde rabatter, og som en forhandler med den højeste kreditvædighed, AAA, kan du også gøre klogt i at spørge dig til god vejledning hos personalet online eller i en fysisk forretning.

 

Angelcare blespand

En af de store udbydere af blespande er mærket Angelcare. Angelcare har stort fokus på at producere blespande som fungerer efter hensigten, samtidig med at de skal være lette at anvende.

Et eksempel på en god blespand fra Angelcare er Angelcare Blespand – Blå, der anvender et refill system, som gør det let at få tag i poserne der isolerer den dårlige lugt. Dertil er den let at bruge og anvender kun en lille mængde plastic. Klik her for at læse mere om netop denne blespand fra Angelcare 

 

Sangenic blespand

Et andet mærke som også laver blespande er mærket Sangenic. Blespande fra Sangenic er smarte, da det er et system som forsegler ildelugtende bleer, og som samtidigt anvender antibakteriel beskyttelse. Det er hygiejnisk, sundt og rart at vide, når man står og arbejder med bleerne.

Et af de mange gode produkter fra Sangenic er Tommee Tippee Sangenic Hygiene Tec Blespanden, som netop anvender antibakterielt middel, når den forsegler for de brugte bleer og lukker dem ned i blespanden. Du kan se mere om denne blespand her: https://ophoerspriser.dk/tommee-tippee

 

Korbell blespand

Endnu et godt mærke som du kan overveje, når du leder efter den rette blespand er mærket Korbell. Korbell tilbyder blespande i større størrelser som gør denne type smart til netop børnefamilier eller endda institutioner.

Du kan eksempelvis købe en Korbell PLUS Blespand 52cm, som har en smart pedalfunktion der lader dig anvende dine hænder til andre nødvendigheder, mens du disponerer bleerne. Du kan læse mere om denne blespand her, og blive klogere på, om den er det rette valg for dig: https://www.med24.dk/mor-og-barn.

 

Blespand til voksne

Du kan naturligvis også få blespande som henvender sig til brug af voksenbleer. Voksenbleer til brug ved inkontinensproblemer er selvfølgelig lige så afhængige af at have en smart bortskaffelsesmetode. Derfor kan det være smart at vælge en blespand som passer til størrelsen på voksenbleer.

Du kan eksempelvis købe en Janibell blespand som er designet med bleer lavet til brug ved inkontinensproblemer. Denne type af blespand er også udstyret så den gør kål på uønskede lugtgener. Du kan læse mere om netop denne type på dette link.