Solen skinner, og det begynder, at blive varmere. Det betyder også, at det er tid til at komme lidt mere ud og nyde det gode vejr på cyklen, og der skal i selvfølgelig have cykelhjelme på – dette gælder hele familien.

Der findes et hav af forskellige cykelhjelme på markedet, og det kan være svært at vælge. Det er derfor vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser, inden du køber en. Er det en cykelhjelm til børn, cykelhjelm baby, eller skal alle familiens medlemmer have en hjelm? Hvilken størrelse skal cykelhjelmen være? Skal den være med eller uden reflekser eller lys?

I dag er det ikke lovpligtigt at have en cykelhjelm på, men man anbefaler det selvfølgelig til alle der kører rundt på cykler – samt personen bag på, eller i ladcyklen.

eCykelhjelm.dk har et bredt udvalg af cykelhjelme, og der findes cykelhjelme i mange forskellige typer, farver og former. Det er vigtigt, at hele familien bærer en hjelm på turen, så alle er sikre i trafikken, i skoven, eller andre steder i tilfælde af i skulle vælte af cyklen. Er du ny forældre og leder efter den rette cykelhjelm baby? Så er der også en del overvejelser du skal gøre inden du køber den.

En god baby cykelhjelm starter typisk i størrelsen 44-45 cm i omkreds, og kan fås i mange størrelser samt skønne farver. En rigtig god baby cykelhjelm er Abus Smiley, som er populær blandt mange forældre. Den er lavet i blødt materiale, som ikke kradser på baby hovedet, og har en god pasform. Den er forsynet med reflekser og et solbeskyttelses filter, så dit barns øjne ikke bliver overbelastet, når solen skinner. Hjelmen er også udstyret med en justerbar stropper, så den kan tilpasses barnets hoved.

Brug hovedet, og køb en cykelhjelm til hele familien og vær et godt forbillede for de mindre i trafikken.