Bodystockings er babyers førstevalg, derfor bør det også være dit.

Bodystockings er det mest anvendte tøjprodukt til børn i alderen 0-2 år, og det forstår man godt. Bodies giver den optimale komfort for babyer, her har de mulighed for at bevæge sig frit rundt uden at være begrænset af deres outfit. De fleste bodies har nemlig en utrolig god pasform, som tilpasser sig barnets krop og bevægelser.

Bodystockings er ideelle hele året rundt, til de varme årstider kan man både anskaffe sig kortærmedevarianter og varianter helt uden ærmer.

Til den koldere tid kan bodystockings fås i varmere materialer som f.eks. uld og med lange ærmer. Udover at produktet har en fantastisk kvalitet og komfort, så er bodies også virkelig praktiske. Der er massere af plads til bleen hos de små, og tøjet kan blive på, når bleen skal skiftes. De er nemlig udstyret med to nemme åbninger, når det skal gå hurtigt.

Pletter og snavs forekommer ofte i et hjem med børn, men det er der også en nem løsning på. Bodystockings er utroligt nemme at vaske og tørre. Materialet tillader nemlig alle vaskeprogrammer, og det kan smides i tørretumbleren, uden man skal være nervøs for, at det påvirker tøjets form eller kvalitet. Når babyen nu er klædt på i et komfortabelt outfit, så skal outfittet jo også se smart ud. Det er der også tænkt på, bodystockings fås nemlig i utallige flotte farver og med mange forskellige mønstre.

Udover mønstre er tøjet også lavet med børnevenlige motiver som f.eks. Alfons Åberg, Mickey Mouse, Peter Plys og mange flere. Bodies fås også med eget print, så hvis dit barn stolt skal bære et selvvalgt motiv, så er det kun fantasien, som sætter grænser!