Ethvert regnestykke, der resulterer i glade børn, er et positivt regnestykke for forældre. Der findes heldigvis mange af dem. Et af dem handler om børneværelset. Hvis man kombinerer det med wallstickers, så får man nemlig glade børn.

Wallstickers er klistermærker, som man sætter op på væggen. Det er ikke, som når de små børn får fat i nogle klistermærker og sætter dem op alle vegne. Det er klistermærker, som er lavet til at sætte op på væggen. Med flotte motiver, der passer lige ind i et børneværelse. Du kan bestille dem på https://www.foliekniven.dk/wall-stickers.php.

Kloge børn

Der er mange fordele ved klistermærker på væggene. En af dem er, at dine børn kan lære noget af dem. Hvis du gerne vil have dine børn til at lære alfabetet hurtigt, så kan det hjælpe dem på vej, at du hænger det op på deres væg. Hvis deres væg er fyldt med bogstaver, så kan I nemmere snakke om dem, og børnene vil blive nysgerrige på dem og vænne sig til deres udseende.

Du kan støtte dine børns læring inden for alle områder. Så længe det kan tegnes, kan det komme på wallstickers. Så børnene kan fx lære om zoologi, geografi, biologi eller bogstaver og tal.

Kreative børn

En anden fordel ved wallstickers er, at de kan fremme kreativitet. Du kan tage den helt ud og lade børnene designe deres egne wallstickers. Så kan de hver dag se på deres kreativitets produkt.

Det kan også gøres i lidt mindre format, hvis du gerne selv vil designe børneværelsets vægpynt. Du kan nemlig godt lave nogle klistermærker, som giver lyst til at være kreativ. Du kan give dine børn lyst til at fantasere om andre verdener, være kreativ med hænderne og/eller lege med ord. Bare med et klistermærke på væggen.