Julemåneden december er en måned mange glæder sig til. Især børn. Og det er jo slet ikke så mærkeligt, da denne måned bare oser af julehygge, julepynt, julebag og ikke mindst masser af julegaver. Det kan dog som barn være svært at vente til juleaften, hvilket er forståeligt. Til dels spændingen over om ens julegaver ønsker bliver opfyldt og ligeledes om mor og far m.m. bliver glad for de gaver, man selv har kreeret og dertil brugt mange timer på. Oftest bliver det en dejlig jul for mange børn, men mange børn elsker dertil også de daglige kalendergaver. Små søde og sjove overraskelser som måske kan tage toppen af spændingen til den selve juleaften. 

Kalendergaver

Pakkekalendergaver

Små søde og sjove gaver er et hit som kalendergaver. De kan dertil blandes med andre lidt dyrere gave ønsker, alt afhængigt af ens budget. For der er decideret ingen regler for hvad en julekalendergave bør indeholde. Det er helt op til giveren, som gerne vil overraske andre.

Svært at finde tid til

Det kan måske for nogen være svært at nå eller finde tiden til at kreerer egne pakke kalender, men det er der faktisk råd for her kalendergaver.dk. Et firma som har gjort sig i konceptet; pakke kalender til små, store og barnlige sjæle. Du kan dertil og kreerer din egen pakkekalender eller gøre det i adventsgaver, hvis I som familie foretrækker det. Men mange spændende og sjove muligheder for pakkekalender m.m. tilbydes her, som kan lette juletravlheden, og det er bestemt værd at tage med for at undgå julestress.

Kalendergaver_indpakning

Planlægning

Det er altid godt at være på forkant med planlægningen af julen, således at det bliver en hyggelig tid for alle. Så start evt. et par måneder før, så du / I på den måde får sat rammen for, hvilken jul I som familie ønsker. På den måde bliver det mindre stressende, for der er mange gøremål, hvis man gerne vil holde en jul indeholdt det hele. Men tænk også gerne børnene ind i julehyggen. De kan sagtens være med til at gøre rent, handle, pynte op, bage småkager m.m. Større børn kan også være med til at kreerer pakkekalenderen til familiens mindste børn, hvis søskende haves. Det skaber omsorg fra andre end en selv, og ikke mindst glæde. Udover at de også anvender sig selv i en sund og kreativ proces.