Den perfekte gave kan være svær at finde, og kræver oftest at man tænker ud af boksen, og finder på noget, der skiller sig særligt ud. Personlige indgraverede graver, er således at måde hvorpå man kan formå dette, og med en personliggjort sut er du garanteret at skabe et mindeværdigt statement, der kan bringes med resten af livet.

 

Ved personliggjorte gaver er der oftest langt større tanker bag, hvorfor den udgør den perfekte gaveide. Med en personliggjort sut, kan du skabe et sut, der passer til lige netop den givende person, både hvad angår design, farve og navn. Denne ide er hermed særligt oplagt i forbindelse med en barnedåb, babyshower eller et barns 1-års fødselsdag.

 

Sådan gør du

Det er ganske enkelt at designe sutter med navn, og giver du en sut i gave til en mindreårig, vil det med garanti være en sut de kommer til at bruge frem i en mindre årrække. En sut der måske ligefrem vil blive taget med videre i voksenlivet som et minde fra barndommen. Inde på Wanapix finder du funktionen hvorved du kan personliggøre din sut. Foruden sutter, tilbyder de ligeledes et bredt udvalg af øvrige gaveideer der alle er designet med henblik på at gøre dem mere personlige i form af små noter eller indgravering.

 

Vælger du at designe din egen sut, bliver du tildelt en klassisk anatomisk og naturlig sut der både har pat af silikone hvilket gør den mere hygiejnisk og holdbar samt opfylder sikkerhedsstandarderne. Du får derfor en sut hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten og til en budgetvenlig pris, på trods af det eget tilførte design.

 

Vælg print

Du kan enten vælge at designe din sut helt fra bunden, eller tage udgangspunkt i et given print. Her tilbydes et bredt udvalg af muligheder i alt fra regnbuer til giraffer eller Harry Potter. Alle søde og børnevenlige designs der gør sig godt på en sut. Ved du allerede nu hvem sutten skal gives til, kan du eventuelt tage udgangspunkt i et design der associeres med deres personlighed.

 

Indsæt navn

Når du enten har skabt dit helt eget design fra bunden eller valgt et print, skal du nu indsætte navn. Navnet vil fremgå lige først for på sutten, hvilken gør den nem at kende, og i tilfælde af at sutten pludselig skulle blive smidt væk, vil man hurtigt kunne finde den rette igen. I vuggestuen er dette en klar fordel, da mange børn har tendens til at smide rundt med deres sutter, hvilket kan skabe udfordringer i forhold til at finde den rigtige igen. Med et navn på sutten bliver det således nemmere, og man kan være heldig at undgå at skulle spendere flere hundrede kroner på tabte sutter.

 

Farve og størrelse

Tredje og sidste trin i processen er at vælge farve og størrelse. Igen findes der alle regnbuens farver hvorfor du har et bredt udvalg at vælge mellem. Hvad angår størrelse, afhænger det af, hvor gammel babyen er. Dette kan have betydning for hvor stor sutten anbefales at være for at den ikke gør skade. Er du i tvivl, kan du altid spørge til råds online, eller spørge gavemodtagerens forældre.