Babyshowers hører til blandt de hyggeligste og mest uforglemmelige festlige lejligheder. Der er trods alt tale om en fest, der afholdes for at markere en graviditet og for at markere, at et barn snart kommer til verden.

Skal du arrangere et babyshower for din veninde, søster eller kollega, så skal du ikke blot tænke over dekorationen og maden, men også gaverne. Har du brug for nogle idéer til, hvilke gaver der egner sig godt til et babyshower, så læs med her.

#1 Bamser og sutter

Børn har brug for masser af tryghed – det gælder ikke mindst nyfødte børn. Den tryghed kan de f.eks. få gennem bamser og sutter. Det er muligt, at forældrene til barnet allerede har købt bamser og sutter, men ingen af delene kan man få for meget af. Derfor vil vi mene, at det er nogle fremragende gaveidéer.

Bamser og sutter findes i øvrigt i mange prisklasser, hvorfor det er gaveidéer, der vil kunne matche de flestes budget.

gravid

#2 Plakater med barnlige motiver

Det er meget typisk, at man enten giver bamser, sutter eller babytøj til et babyshower, men der er ingen, der siger, at man ikke kan tænke i andre retninger.

De kommende forældre står snart over for at skulle indrette et børneværelse, og i den anledning kommer de sikkert til at mangle en masse møbler og vægdekoration. Derfor vil det f.eks. være oplagt at købe nogle søde plakater med børnevenlige motiver. Især plakater med dyremotiver falder i god jord hos de fleste børn.

Mangler du et sted at shoppe børneplakater? Så kan du overveje at besøge Dear Sam, der er en velrenommeret forhandler af plakater og anden vægdekoration. Her kan du få 35 % på samtlige plakater, hvis du blot bruger rabatkoden 35BABYMODE i perioden 4-11/6. Du kan med fordel klikke dig ind på kategorien børneplakater for at skabe dig et overblik over de mange børnevenlige plakater.

#3 Ammepude

Ønsker du at forkæle den kommende mor? Og vil du gerne gøre hverdagen lidt lettere for hende? Så skal du overveje at give hende en ammepude.

En ammepude giver støtte og aflaster både armen og skulderen, hvilket gør det noget mere komfortabelt at amme. Det er noget, som enhver mor vil sætte pris på, hvorfor vi vil mene, at det er en rigtig god gaveidé.

Ligeledes vil en graviditetspude, der minder meget om en ammepude, kunne være en rigtig fin gaveidé. Du skal dog måske lige koordinere dit køb med de øvrige gæster, så den kommende mor ikke ender med at få fem ammepuder