Efter familieforøgelsen kan det være svært at holde gang i parforholdet og den erotiske del. Ofte bliver fokus centreret omkring praktik, familiens nyeste medlem og hamsterhjulets trivialitet. Heldigvis findes der flere spændende tiltag til, hvordan man får gang i sex efter fødsel.

Har du hørt om et erotisk spil for par?

Der findes faktisk spil, som kan bruges aktivt som en del af forspillet, og som kan bruges til at sætte gang i sex efter fødsel. Et sexspil til par kan være en god måde at genvinde gnisten og det erotiske og seksuelle samvær igen. Ovenpå en livsomvæltning kan der opstå nyt fokus, nye behov, og man kan som par glide længere fra hinanden – ganske ufrivilligt. Det er derfor vigtigt at huske sig selv og hinanden på, at det erotiske og seksuelle samvær fortsat er vigtigt at prioritere. Til par er erotiske spil en klar favorit, da man på den måde kan skabe et nyt univers, hvor man træder ind i nye og spændende roller, uden at der hviler et pres på ens skuldre.

Der findes forskellige udgaver af sexspil til par – og I kan derfor vælge det spil, der matcher jer og jeres fantasier allerbedst. De fleste af disse spil til par er forskellige bræt- eller kortspil, som kan pifte stemningen op og gøre jer mere klar på ex efter fødsel.

Hvordan kan man ellers få gang i sexlivet efter familieforøgelse?

Det er vigtigt at tage det stille og roligt og i det tempo, der følges behageligt og trygt. Det er ideelt, hvis I som par evner at tale åbent med hinanden og eksempelvis sætte ord på de tanker og følelser, I har. Jo mere åbne I kan være, jo bedre betingelser har I også for at finde en fælles løsning, der gør jeg begge både glade og tilfredse.

Der findes mange måder hvorpå, man kan give sit erotiske og seksuelle samvær et nyt boost. Det kan sommetider være det, der skal til, førend man magter at genoptage den del af parforholdet. Det kan eksempelvis være, at I skal afprøve forskellige former for sexlegetøj og andet erotisk udstyr, der kan puste nyt liv og ny energi samt gnist i jeres parforhold. Se et spændende udvalg af forskelligt legetøj her. Der findes noget for enhver smag og ethvert behov, og I får dermed rig mulighed for at afprøve forskellige ting. Det kan være, I vil udforske både jer selv, hinanden og jeres grænser.