En flot hud er et vigtigt element i et sund udseende. Især huden i ansigtet er med til at give et indtryk af sundhed og skønhed. Det er derfor vigtigt at værne om sin hudpleje i form af at bruge en god fugtighedscreme til ansigtet. Der er flere ingredienser som kan være essentielle i den rigtige ansigtscreme. Fugtighedscreme med B12 vitamin er vigtig for huden i ansigtet, da vitamin B12 genopbygger og opretholder huden fugtbalance.

Hvad gør B12 vitamin i cremer?

Vitamin B12 er et vitamin der opnås udefra gennem animalske produkter eller i gennem hudpleje. Fugtighedscreme med B12 vitamin er yderst effektiv og passer til alle hudtyper. B12 vitamin fungerer regenererende og kan være med til at skabe cellefornyelse i huden, som er med til at skabe en sundere hud med glød.

Fugtighedscremer med B12 vitamin har desuden en gavnlig effekt på hud der er beskadiget, eksempelvis via solen, eller som er tør. Generelt kan man sige at vitaminet fungerer som et yderst alsidigt produkt for din hud – den kan endda være med til at mindske synligheden af ar og kan være med til at lindre kløe, eksempelvis forårsaget af eksem eller psoriasis, i huden.

Cremer med B12 vitamin i den daglige hudpleje

Cremer med B12 vitamin kan med stor fordel anvendes under både din morgen- og aften hudplejerutine. Cremen smøres på efter din daglige rensning af huden. Der er som nævnt mange gode grunde til at indtænke en fugtighedscreme med B12 i din daglige hudpleje – især hvis du ønsker en sund hud, der regenereres jævnligt så den bevarer sin smidighed og glød.

Det er vigtigt at medtage at cremen ikke kan stå alene eller kan kurere en svær hudlidelse såfremt dette forekommer. Cremen skal indtænkes som en del af den daglige hudpleje til sund og normal hud.