Som nybagte forældre er I ved at sprænge af stolthed over dette vidunder, som I har skabt. Telefonen bliver fyldt med fotos af den lille ny, og de vises frem ved enhver anledning. 

En god måde at give de mange nuttede babyfotos liv på er ved at få dem lavet til flotte magneter, badges eller nøgleringe. 

Søde babyfotos som gave 

Hvorfor ikke gøre brug af de søde billeder af den lille ny som gave til de stolte bedsteforældre, den seje onkel, glade moster eller cool faster? Så kan I sprede de søde minder ud til flere hjem. 

Rektangulære køleskabsmagneter 

Magneter kan nemt hænges op på magnettavlen eller køleskabet og bliver på den måde set ofte. De finder nemt deres plads, og I slipper for at finde en ramme. 

Bliver gaven et hit, så kan du nemt genbestille dine flotte magneter. Der er naturligvis også mulighed for at udvide produktionen med flere motiver til de glade og stolte familiemedlemmer. 

En helt særlig gave, der helt sikkert vækker glæde.

Runde badges med eget motiv

Lav enkelt og nemt badges med eget motiv ved hjælp af Badgelands online designer. Du finder dine favoritfotos af den lille ny, laver designet som du ønsker det og modtager kort efter dine færdige badges. Du kan også vælge at designe runde køleskabsmagneter. 

Klik badges

Det er også muligt at købe saml-selv badges, der kan genbruges. Du klipper selv dit motiv og, sætter det ind og vupti – dit badge er færdigt. En detalje er den lille støttefod, som gør at du kan bruge det som en lille ramme. Sød ide til bordet, kommoden eller på børneværelset. Sådan kan du nemt opdatere dit pynt i hjemmet i takt med, at barnet vokser sig større. 

Se udvalget af saml-selv produkter her. Her finder du også forskellige pakker med 5 stk, 10 stk eller 20 stk.   

Saml-selv nøgleringe 

Lav nemt dine egne nøgleringe. Køb en akrylnøglering med plads til indsætte dit eget nuttede babybillede, af søskendeflokken eller med den lille familie. 

Akrylnøgleringene har et lille vindue, der nemt kan tages ud. Herefter indsætter I jeres valgte motiv og klikker vinduet i igen. Sådan har du nemt lavet din egen nøglering. Der findes mange sjove former og størrelser, så du kan finde den, der passer ind i din lomme. Vælg mellem runde, rektangulære eller den særlige t-shirt. Denne form for nøglering kan også nemt opdateres, i takt med at børnene bliver større. Motivet kan nemlig tages ud så ofte I ønsker.