En nyfødt kræver masser af kærlighed, opmærksomhed og omsorg. Derfor kan det føles lidt uoverskueligt at skulle foretage sig større ting. At skulle flytte fra et hjem til et andet er både tidskrævende og tager energi, så derfor kan det være en fordel at være så godt forberedt som muligt på det. Det gælder især, når man som nybagte forældre skal skifte bopæl.

I denne artikel kan du dermed få nogle gode råd til, hvad du og din partner kan gøre for at gøre flytteprocessen nemmere.

Er du fra Fyn?: Se pris på flytning på Fyn

Vær ikke bange for at bede venner og familie om hjælp

Familie og venner er guld værd af flere grunde. En grund er, at de kan hjælpe til med selve flytningen, men forældrene, bedsteforældrene eller vennerne kan også hjælpe til med pasning af det nyfødte barn. Så kan du og din partner få klargjort det nye hjem, så det er nemmere for jer at komme på plads, når I har flyttet alle jeres møbler og andre ejendele.

Derfor anbefaler vi, at du og din partner ikke holder jer tilbage fra at bede om hjælp. I mange tilfælde vil venner, familie og bekendte sige ja til at hjælpe, og hvis der skal lidt ekstra motivation til, kan du og din partner byde på pizza til aftensmad. Så slipper både I og hjælperne for selv at skulle sørge for aftensmad.

Hav ting til jer selv og babyen begge steder

Mens flytteprocessen står på, og efter I har fået nøglen til jeres nye hjem, kan I have stor glæde af at have babyting begge steder. Så skal I ikke spekulere over at skulle flytte babytøj, bleer og andre ting frem og tilbage, hver gang I tager hen i det nye hjem for at gøre klar. På den måde sparer I også plads i bilen, så I kan tage andre ting med hen i jeres nye hjem, som dermed ikke skal flyttes senere.

Brug eventuelt penge på at hyre et flyttefirma

Hvis I har pengene til det, er det godt givet ud at hyre et flyttefirma til at flytte alle jeres møbler og større ting. Mange flyttevirksomheder kan flytte nærmest alt; det kræver blot, at det bliver pakket i flyttekasser. I jeres nye bolig kan I sørge for at få flyttemændene til at placere møblerne og flyttekasserne bestemte steder, så der er mindre, I selv skal gøre senere.