Gratis babypakker er en ting man høre om når man ved man venter et barn. Det er ikke noget man ved eksistere hvis man ikke er i den verden. Når først man opdager det finder man hurtigt ud af at man kan få gratis babypakker fra flere forskellige butikker og virksomheder. I denne artikel kan du læse mere om nogle af de bedste babypakker.

Babysam babypakke / Babybox

Babysam er en landsdækkende babybutik. De har alverdens produkter indenfor babyting, babytøj og babyudstyr både stort og småt. De vil gerne have dig som kunde når du er en kommende forældre og derfor tilbyder de en gratis babypakke, som du kan bestille online og afhente i en af deres butikker landet over.

 

Du bestille Babysams babypakke på den side der hedder Babybox.dk. Det er et samarbejde mellem flere forskellige leverandører, hvorfor den bestilles på en ekstern side. Indholdet i babypakken kan variere, men er f.eks.

  • Blespand
  • Gavekort
  • Bleer
  • Sut

En babypakke med god værdi og som er nem at bestille og afhente i en Babysam butik nær dig.

Rema 1000 babypakke

Rema 1000 er en supermarkedskæde der stammer fra Norge af. De er meget populære her i Danmark grundet deres gode udvalg af dagligvarer og billige priser. Ligesom mange andre supermarkeder har de deres eget udvalg af babyprodukter som de gerne vil prøve at sælge til dig, hvorfor du kan få en gratis prøve på nogle af produkter i deres gratis babypakke, det er blandet andet disse ting du kan teste:

  • Bleer
  • Skumklude
  • Vådservietter

Personligt er Rema 1000s babyprodukter, især bleer, nogle af mine favoritter og de er gode i pasform og størrelse.

Libero Klubben

Libero er et blemærke og er generelt kendt for at have nogle af de bedste bleer på markedet. Du kan købe deres bleer i de fleste danske supermarkeder, men de koster også lidt mere end supermarkedet egne bleer. Liberos gratis babypakke er en oplagt mulighed for dig at teste om du har lyst til at betale mere for deres bleer.

 

I deres gratis babypakke får du en prøvepakke på deres str. 1 og str. 2 bleer, samt en lille pakke vådservietter og intimvask til mor. Alle gode ting du kan teste og finde ud af om er noget du skal bruge til dit barn el. dig selv. Derudover byder Libero klubben på mange andre fordele som medlem.

 

Det er blot et udvalg af de gratis babypakker du kan bestille. Du kan til hver en tid på Gratis-babypakke.dk se en oversigt over gratis babypakker.