Er du på udkig efter et nyt og lækkert legetøj til haven? Så står vi klar med hjælpen. Vi har undersøgt og nærstuderet 3 af de bedste gyngestativer i metal.

Men hvorfor bør du egentligt tage vores anbefalinger?

Vi sætter en stor ære i at være det sted, hvor forældre samles. Vi ønsker altid at give de bedste anbefalinger, så du og dine børn kan have en masse sjov og hygge derhjemme. Det er blandt andet derfor, at vi har valgt at lave en test af så mange gyngestativer – her er nogle af fordelene ved at have netop dette produkt derhjemme:

  • Børnene får det virkeligt sjovt
  • Børnene kan lege trygt, og I kan holde godt øje med dem
  • Det er hurtigt og nemt at tage børnene med på legepladsen

Dette er blot nogle få ud af mange fordele. Men hvilke metal gyngestativer, bør man så vælge? Herunder giver vi vores tre bedste bud.

Vi har også skrevet om gyngestativer træ. Dem finder du her.

Hörby Bruk Solo Metal Gyngestativ – til enebarnet

Bruk Solo Metal GyngestativHvis du blot har et enkelt barn, er dette uden tvivl valget for dig. Dette forholdsvis billige gyngestativ inkluderer blot én enkel normal gynge, men stativet er naturligvis fremstillet i den samme kvalitet som alle andre produkter fra Hörby Bruk. Alle produkter bliver testet lige på den anden side af den danske grænse i Sverige, og vi ville ikke anbefale det, hvis det ikke var både sikkert og sjovt.

Hudora Gyngestativ HD800 – til de små

Hudora GyngestativHudora er et yderst respekteret mærke inden for børnelegetøj, og de fremstillet altid produkterne i en høj kvalitet, hvor sikkerhed er i højsædet. Denne model er yderst velegnet til de mindste børn. Modellen er udstyret med en rebgynge og en gondol-gynge, hvor der er plads til to børn samtidig. Produktet er selvfølgeligt CE-mærket, og det har alle de nødvendige godkendelser.
Udover dette finder du ofte gode tilbud på dette produkt, så hvis du gerne vil spare nogle penge på stativet, så handler det om at holde godt øje.

Hörby Bruk Classic Metal Gyngestativ – svensk kvalitet og sikkerhed

Bruk Classic Metal GyngestativHörby Bruk er en svensk producent af børnelegetøj til haven. De er især kendetegnet ved at være yderst professionelle og kvalitetsbevidste, hvilket naturligvis er et must, når det handler om børnenes sikkerhed.
Dette produkt er et klassisk stativ i metal med hele tre gynger. De tre gynger inkluderer to klassiske gynger og en gondol-gynge, hvor der er plads til to unger. Dette gyngestativ kan anvendes af de helt små og de lidt større, og det giver uden tvivl en masse muligheder for leg og grin i baghaven.

Har du fundet det perfekte legetøj til baghaven nu? Hvis du vil kigge på endnu flere gyngestativer, inden du træffer et valg, så kan du finde en stor test af de bedste gyngestativer på vores side her.

Vi ønsker dig held og lykke med valget, og vi er sikre på, at du modtager det største smil fra børnene, når først gyngestativet kommer hjem.