Der er ikke noget så sødt og charmerende, som en friskpuslet baby i heldragt!

Men hvad kan den? – Altså heldragten. Vi har samlet de mange fordele, der er ved at lade baby sparke og kravle derudaf i heldragt.

 

Heldragt i døgndrift

Det kan være svært at spore en søvnrytme hos din baby, der desværre ikke har lært klokken at kende endnu. Man kan med fordel vælge heldragter døgnet rundt, da de er behagelige at sove i for din baby og ikke strammer eller generer nogen steder. Dette bevirker også, at din baby ofte vil sove bedre og typisk længere, da man med heldragten fjerner nogle af de faktorer, som er skyld i en kortere og mindre god søvn.

 

Nemt bleskift – eller heldragt til vask

Heldragter kan nemt åbnes ved bleskift, typisk med praktiske trykknapper eller lynlås, så man ikke skal til at bakse med at få alt tøjet af babyen og efterfølgende på igen. Alligevel ved man aldrig lige, om bagkanten på bleen har været høj nok denne gang… Og så er det altså godt at have en ekstra heldragt med i pusletasken.

 

Selv farmand kan sammensætte tøjet med heldragt

Det er ingen sag at sende far på barsel, når skabet er fyldt med præsentable heldragter til legestuen, babyrytmik, indkøb og hvad de to ellers hygger sig med i offentligheden. Han slipper for udfordringen med at sammensætte farver og mønstre på bukser og bluser, når heldragten ligger øverst på hylden. Heldragter til de små fås nemlig i diverse flotte designs, som lige gør den lille charmetrold dét mere skøn.

Find heldragter til enhver smag

Det gælder om at nyde den korte periode, hvor din baby er lille og spæd på armen. Heldragter ses stort set kun til babyer og giver derfor de små et ekstra spædt og uimodståeligt udtryk.

Vi har her på siden samlet er stort udvalg af søde og seje heldragter fra flere kvalitetsmærker, til enhver smag og lejlighed – både til piger og drenge. Der er masser af inspiration at hente i vores overblik af heldragter fra diverse dygtige forhandlere.

 

Vi ønsker god fornøjelse med heldragten! Og med baby!