Har du tit tænkt, at krystaller er hokuspokus, men er du stadig nysgerrig? Krystaller er langt fra mystiske eller noget kun spåkoner i tivolier gør brug af. Er du åben for det, kan de have mange positive indvirkninger på din hverdag. Nogle healer mens andre øger kreativiteten eller hjælper dig med at komme igennem eksamen.

Hos ​​Savasana kan du vælge mellem alt lige fra halskæder til fine tårne, der pynter på borde og andre overflader.

Voksende popularitet

Flere har efterhånden fundet ud af krystallernes positive effekt. De er åbne for deres energier og lader dem strømme gennem kroppen og ud i resten af deres liv. Ifølge nogle krystalejere har de været en hjælp på mange punkter. Angst, stress og tankemylder er især noget af det, mange går og tumler med.

Andre vil bare gerne have gavn af krystallernes virkning på kreativitet og åbenhed overfor mennesker. Eller deres evner til at rense elektroniske forstyrrelser i hjemmets rum, hvis man er en af de personer, der ofte føler de negative påvirkninger fra fjernsyn, computere og telefoner på kroppen.

Hvordan kan børn bruge krystaller?

Netop disse elektroniske forstyrrelser kan ødelægge søvnen hos både voksne og børn. Derfor gavner det også børn at have et par krystaller på værelset. Det kunne for eksempel være en flot ametyst, der med sin dybe lilla farve beroliger sindet.

En tigerøje krystal er også god at have omkring sig, da den hjælper en med at følge sine drømme. Hvilket man gerne vil have for sine børn. Og med en fluorit krystal oveni, som der har gode effekter på ens fokus og kreativitet, så er der ingen tvivl om, at børnene nok skal nå alt det, de sætte sig for her i livet. Med et godt skud kreativitet kommer man langt.

Andre positive virkninger

Når børnene vokser sig større og skal til at have eksamener, husker du nok som forælder, hvor angstprovokerende det var. Her er en citrin god at have i lommen. Det er en opløftende krystal, som øger selvværdet og tilliden til at alt nok skal gå. Hvilket er grunden til at nogle kalder den en eksamenssten. Energierne fra denne krystal hjælper, når vi har brug for at præstere. For eksempel til eksamen, forhandlinger, jobsamtaler eller andre situationer, hvor du er nødt til at snakke foran mange mennesker.

Så om du er barn eller voksen, er der ingen tvivl om, at du, ligesom så mange andre, får masser af positive oplevelser med et par krystaller på dig.