Du står som nybagt forælder med masser af nye udfordringer. Der er nok at sørge for og ting der skal købes ind, for at den lille ny kan få en god start på livet. Selvom du synes, at du har købt både stort og småt samt alt det nødvendige for at få det hele til at fungere, vil der hele tiden dukke nye ønsker op, i takt med at den lille gror. Bedst som du tror, at der ikke kan være behov for mere, så befinder I jer sammen i en konstant udviklingssituation med mange kommende faser.

Hav nok blæk til hele ønskelisten

Ofte vil du som ny forælder blive spurgt ind til, hvad du står og mangler. Bedsteforældre, venner og bekendte vil gerne hjælpe til og står som regel allerede ved barslen klar til at supplere med fine og nyttige gaver. Måske står du i den situation, at du ikke lige kan huske eller komme på lige netop den eller de ting, som du tænkte på for nogle dage siden. Her kan en ønskeseddel, som du løbende opdaterer, være brugbar og parat til udskrift, når der bliver spurgt ind til ønskerne.

En ide til en barselsgave, som nogen i din familie måske er kommet på, kan være et ringbind, printerpapir og blækpatroner fra Tonerland. Måske er du blevet overrasket over gaven? Det er en gave, som mange måske ikke lige tænker over i en barselssituation, men her er både papir til de opdaterede ønskelister og til blæk fra Tonerland fotoprint af de mange fine øjeblikke med den lille nye baby, som du kan printe ud.

En ønskeliste med personligt præg

Dine ønskelister, som du kan give til bedsteforældre eller andre, der kan være interesseret, kan du gøre personlige. Du kan pynte dem med billeder af dit barn og sætte billeder på af de ting, som du ønsker dig. Form og skrift kan friske op, så det er lettere at overskue listen og med et godt indhold kan du stille en flot ønskeseddel op til udprint.

Ønskesedlerne er også sjove at gemme som minde, det kan være til babybogen, du skal udfylde med alt om barnet til fremtid. Sedlerne giver også et minde om, hvor du var henne i dit liv på det tidspunkt, hvor du lavede hver enkelt ønskeseddel.

Det kan være en god ide at sørge for, at du har blæk nok fra Tonerland til alle dine ønskesedler.

Få styr på billederne af babys udvikling med Tonerland

Med et ringbind kan du samle alle de billeder, der helt sikkert bliver taget af dit barn gennem tiden fra fødslen og fremadrettet. Selve ringbindet og indholdet i ringbindet kan du ligesom ønskesedlerne pynte med billeder og decopage. Her er plads til kreativitet og fantasi. Sort hvide billeder har en speciel magi over sig. Du kan printe flotte billeder ud med den sorte printerpatron HP 305XL.

Billeder i farver giver den ekstra glød og varme og her er en god farvepatron nødvendig for at få printet ud i god kvalitet. Tonerland ligger inde med et udvalg af både farvepatroner og sorte patroner.