Er du på udkig efter legetøj til dit barn, der kan sætte barnets fantasi løs? Vil du gerne have, at legetøjet både er underholdende og læringsrigt på én gang? Så skulle du tage at undersøge Paw Patrol legetøj!

Paw Patrol legetøj er en serie med 7 hunde, der hver især har sin egen rolle i byen Adventure Bay. Hver hund repræsenterer en gren af samfundet – f.eks. er der en politihund, en brandmandshund og en skraldemandshund.

Med Paw Patrol legetøj kan dit barn opstille sine egne konflikter i byen Adventure Bay og hjælpe hundene med at løse problemerne bedst muligt!

Lad dit barn lære om omverdenen gennem leg

Paw Patrol legetøj er den perfekte mulighed for at lade dit barn lære om omverdenen. Da alle hundene har deres egen særegne rolle, kan barnet lære om samfundets opbygning. Det giver også et indblik i de enkelte rollers arbejde i samfundet.

Lad dit barn lære, at der ved brand skal ringes til brandmænd, og at der ved afhentning af skrald, skal ringes til skraldemænd. Det giver en sund og fornuftig forestilling om, hvordan man hjælper hinanden i samfundet.

Som forældre ville det være en fantastisk idé at lege med og spørge barnet ind til, hvordan et givent problem skal løses. På den måde kan dig og dit barn også få kvalitetstid i hinandens samvær.

Masser af muligheder, masser af kvalitet

Der er en lang række forskellige slags Paw Patrol legetøj – så der er masser at vælge imellem! Spørg dit barn, hvad det helst vil have. Ellers er der også rig mulighed for at samle på de forskellige figurer, der hver især har et unikt udseende.

Det er muligt at købe enkelte små figurer – f.eks. en hund med en dertilhørende bil. Det er den billige mulighed. Det er dog også muligt at købe kæmpe sets. F.eks. en enorm brandbil, der kan skyde små plastikdråber, og hvis kran er 60 centimeter lang!

De forskellige sets er lavet til at passe sammen. Som sagt udfylder hver hund sin egen rolle, så det perfekte er jo at samle på dem, så barnet har alle medlemmerne af Adventure Bay til stede!

Prisen er dog til den høje side, men det afspejles til gengæld i legetøjets kvalitet. Mange af bilerne er lavet af metal, hvilket kan holde til flere hundrede timers leg, og de forskellige sets har en masse interaktive funktioner!