Kender du følelsen af irritation og afmagt, når du dag efter dag må opgive at få styr på rodet derhjemme, selvom du konstant falder over børnenes legetøj? Jo mere legesagerne spreder sig, jo mere uoverskueligt bliver opgaven, og des mere gruer du for uventede gæster.

Men her kommer LEGO med en genial løsning, nemlig en LEGO opbevaringskasse. Disse er geniale, fordi de ikke blot er praktiske og giver god muligheden for opbevaring. Men især, fordi børnene synes de er sjove da de kan indgå i en del af legen da de kan stables og bruges som legeredskab.

Køb her

Find inspiration blandt det store udvalg herunder og læs evt. mere om LEGO kasser længere nede.

LEGO opbevaringskasse – passer både til indretning og legeglade børn

Heldigvis er der hjælp at hente. LEGO har nemlig begået en serie af geniale opbevaringskasser, som kan opbevare store mængder LEGO eller andet legetøj, og som du ikke behøver være flov over, at have til at stå fremme i hjemmet.

lego til oprydning

LEGO opbevaringskasser er ikke kun praktiske, men også pæne at se på. Opbevaringskasserne fås i et utal af farver, så der er noget for enhver smag. Hvad enten du er til stærke pangfarver eller bløde pasteller, kan du nemt finde den, eller de kasser, der passer ind i netop jeres hjem.

LEGO opbevaring – noget for enhver smag

LEGO kasserne kan desuden stables ovenpå hinanden, og derfor sammensættes i forskellige farvekombinationer og størrelser. Uanset om du ønsker en i grå, sort eller pink eller om den skal være lille eller stor. Udvalget er enormt.

Opbevaringsboksene kan fås i udgaver med Star Wars, Friends, Batman, originale varianter, LEGO Duplo kasse og mange andre temaer – så der er et vildt fedt udvalg til de små. LEGO opbevaringskassen 8 er dog især populær.

Hvis du har behov for at være praktisk, men ikke lyst til at gå på kompromis med din stil, så er LEGO kasse opbevaring det perfekte valg for dig.

Find kasserne i forskellige størrelser og et utal af farver i vores oversigt længere oppe på siden her.

Køb her