Har du hørt om NATURES Collection? De har for nyligt præsenteret en helt ny kollektion, nemlig MINI(N)ATURE, som er lammeskindsprodukter egnet til børn. Ikke kun voksne sætter pris på ren natur og ultrabløde materialer. NATURES Collection arbejder med ægte lammeskind, som garanterer en naturlig oplevelse for dig og dit barn. Gør din baby ekstra glad med en smule natur nu og her.

 

Babyskind

Enhver baby har brug for et babyskind. Babyskindet fra NATURES Collection er lavet af 100% ægte lammeskind fra New Zealand. Pelsen er fantastisk blød og kraftig, så den yder den helt rette støtte og føles rar at røre ved. Dette lammeskind er velegnet til spædbørn, fordi det er behandlet uden kemikalier, og så er det allergivenligt, så alle børn kan være med.

 

Dette lammeskind har den perfekte størrelse, så den passer ned i både tremmeseng, autostol, klapvogn og barnevogn. Dit barn vil derfor kunne få stor glæde af lammeskindet hver eneste dag.

 

En stor fordel ved babyskindet er, at det, som en særlig egenskab for lammeskind, kan vaskes i vaskemaskinen. Det betyder, at det er nemt at rengøre, når uheldet er ude. På den måde er det både en fornøjelse for børn og forældre!

 

Legetæpper af ægte pels

Har du styr på legetæppet? Eller har du brug for en smule inspiration? Så skal du se NATURES Collections udvalg af naturlige og sjove legetæpper, der ligner dyr. I deres udvalg finder du en isbjørn, en brun bjørn og et lille Får. Disse legetæpper er lavet af newzealandsk lammeskindspels af den bedste kvalitet.

 

Disse legetæpper er den perfekte naturlige detalje ind til børneværelset, hvor de kan gøre legen endnu sjovere. Tæpperne kan også tages med ned i stuen, så hele familien kan være samlet til en hyggelig stund.

 

Ægte pels er godt for babyer

Ægte pels har nogle særlige egenskaber, som især babyer og små børn kan have rigtig godt af. Pelsen er fantastisk blød, og det er en sjov fornemmelse at røre ved noget så naturligt. Det sætter gang i nysgerrigheden og udfordrer motorikken.

 

Læs meget mere om NATURES Collections MINI(N)ATURE kollektion på deres hjemmeside og find inspiration til, hvordan du kan gøre dit barn endnu gladere.