Forældre kan købe sig fattige i babytøj, fordi børnene hurtigt vokser og dermed skal en størrelse op i tøj. De første par år er altid de værste, da barnet ikke kan bruge en størrelse i længere tid ad gangen. Nogen forældre går op i at deres børn får noget lækkert kvalitetstøj, imens andre fokuserer på at finde noget, der er funktionelt her og nu. I en ung alder er børn ligeglade med hvilket slags tøj de er iført. Det er først når de bliver ældre, at de får en helt anden holdning til dette.

Tøj til alt slags vejr

Du kan købe tøj hele tiden

Det er vigtigt at dit barn har tøj til alle slags årstider således, at barnet kan være udenfor uden at blive syg eller fryse. I daginstitutionen er der nogle klare regler for, at barnet både skal have termotøj, regntøj, flyverdragt, skiftetøj og meget mere med. Børn har godt af at være ude i den friske natur, hvilket netop er grunden til, at barnet skal kunne iklædes alt slags vejr. Mange børn har et par ekstra sæt vanter og nogle ekstra huer, fordi disse ting nemt kan glemmes i daginstitutionen eller blive væk. 

Ingen undskyldninger for ikke at inddrage barnet i opgaver 

Børnetøj behøves ikke at være dyrt før det er godt. Du kan få meget fint børnetøj til fornuftige priser. Når du derhjemme skal ordne en masse praktiske gøremål udenfor, er det hyggeligt at kunne tage den lille med ud. Børn elsker at blive involveret i alle slags opgaver. Trænger dine tagrender til en tagrenderens, er der ikke nogen undskyldninger for, ikke at inddrage barnet i det. Det eneste du skal sørge for er at dit barn er iført den rette påklædning, så I kan få et par sjove timer sammen i den friske luft. 

Tagrenderens

Gør det selv eller få hjælp af en professionel?

Det er meget forskelligt om forældre selv vil stå for tagrenderens eller om de vil have en professionel til det. Du skal være tålmodig med arbejdet, da første fase er, at du skal have fjernet alt det møg, som har samlet sig i tagrenden af blade, mos og grene. Du kan altid indhente nogle priser på at få en professionel til det. Nogen syntes det er rart at lade andre om sådanne opgaver, så du f.eks. kan tilbringe noget mere kvalitetstid med dine børn.