Vi guider dig til de bedste køreposer, velegnet til dine behov. Om du står og mangler en kombipose, trillepose, kørepose til baby eller til autostol eller blot en simpel sovepose, henviser vi til forskellige produkter, der passer til dine krav. Om vinteren er fokus på at holde de små varme, og sørge for at de ikke bliver syge. Læs mere om hvilken Molo kørepose du bør kigge i vores guide herunder.

 

Køreposens funktion og anvendelse

En Molo kørepose har til formål at holde dit barn varm i kulden både i og omkring kroppen. Fordelen er, at du ikke behøver komme så meget tøj på dit barn, hvilket især er en fordel hos de helt små. Hvis du hurtigt skal afsted og ud ad døren, kan du blot komme dit barn ned i Molo køreposen og ikke tænke yderligere på overtøj og kulde. Posen slutter tæt om barnets krop, og sørger for, at det ikke kan blive kold.

Molo Køreposen kan både anvendes i en klapvogn, i en autostol i bilen samt som en form for sovepose i barnevognen når barnet skal sove. Når du skal vælge, er det vigtigt, at du vurderer dit behov, og tager stilling til, hvornår du mest har brug for en kørepose. Når du skal ud af døren, kan det være, at du har behov for en specifikt til autostolen, men hvis du ikke har bil og anvender barnevognen, når du skal afsted, kan du nøjes med en sovepose. Der findes også kombiposer der tilgodeser forskellige behov. Du kan online finde mange forskellige varianter af deres køreposer, ligesom du kan læse mere om køreposer generelt, og finde dem der er bedst i test.

kørepose

 

En Molo kørepose er både behagelig, praktisk og flot

Fordelene ved Molos produkter er mange. For det første er de meget behagelige med et dejligt fleecefor, så dit barn vil elske at ligge i den.

For det andet er den praktisk i forhold til at være let at montere der hvor den skal bruges, om det så er i en klapvogn, barnevogn, autostol eller andet.

For det tredje fås deres køreposer i forskellige flotte farver og mønstre i flotte designs, der gør at der er en til enhver smag. Nogle modeller har ligeledes huller i bunden, så de er lette at montere der hvor de skal anvendes. Alle køreposerne lukkes med lynlås, således at posen lukker helt tæt om barnet, så det hverken får træk eller kulde på kroppen og forbliver varm på hele turen.