Alle vil deres børn det bedste, og kun det bedste er godt nok til baby. Som kommende forældre undersøger man gerne markedet grundigt for at være sikker på, at man køber det allerbedste hver gang. Og der er masser af ting at anskaffe sig, når man får baby, så der er rigeligt, man skal sætte sig ind i.

Stående baby

Sådan finder du de bedste og rette produkter

I dag er der stort fokus på at teste produkterne til baby og derefter sammenligne dem. Resultatet af dette er så, at man finder det produkt, som er bedst i test. Som forælder og forbruger har man let adgang til at læse anmeldelser af diverse produkter. Det kunne være på siden Tigerspringer.dk. Ved læsning af en anmeldelse er det naturligvis væsentligt, at man læser, hvad anmelderen har lagt vægt på i anmeldelsen, så man ved, hvordan de parametre, produktet er bedømt ud fra, har relevans for den situation, man selv står i. Har anmelderen af en klapvogn eksempelvis lagt vægt på, at styret ikke kan reguleres særligt højt op. Så er det noget, vognen mister point på, fordi den derfor ikke henvender sig til alle forældre nærmere betegnet høje forældre. Men klapvognen kan jo stadig være et udmærket valg for forældre, der ikke er høje. 

Generelt kan man sige, at anmeldelserne gerne skulle afspejle produkternes liv, efter de har forladt fabrikken, de blev fremstillet på. Det skal være med til at give et billede af, hvordan tingene fungerer i praksis, hvor alting ikke nødvendigvis kører efter manualen. Det kan godt være, der bliver spildt mos ned i alle sprækkerne, hvor man ikke kan komme til at gøre rent, og det er her, produktet skal stå sin test ude i det virkelige børneliv. Fungerer de mekaniske dele fortsat efter dette uheld eller står produktet af nu? Det er interessant at få at vide, hvor gennemtænkte produkterne er i deres kvalitet og design, og det giver et fornuftigt beslutningsgrundlag til forældrene.

Nyfødt baby sover

Husk at skrive navn i alt

Når barnet begynder at blive passet ude, hvad enten det er vuggestue, dagpleje eller børnehave, får man behov for at skrive barnets navn i alle hans eller hendes ting. Henne i institutionen kan tingene let blive væk og ved at skrive navn på alting, kan man forhåbentligt få det meste af det med hjem igen. De helt små børn kan ikke snakke og kan dermed ikke fortælle de voksne, der passer dem, at det er det forkerte overtøj, de er i færd med at give dem på. Så til de helt små børn er det især vigtigt at få sat navn i tingene. En let måde at komme om ved det på er ved at anskaffe sig nogle navnemærker. Det kan for eksempel være klistermærker, hvor barnets navn og eventuelt mors telefonnummer står på. Så kan de voksne i institutionen hurtigt se, hvem tingenes rette ejermand er.

De bedste navnemærker er dem, som bare holder, selvom det drejer sig om tøj eller drikkedunk, som bliver maskinvasket flere gange om ugen hver eneste uge. De gør livet lettere for alle.