Det er altid en spændende proces at indrette værelser i boligen. Hvilken stil skal det være, hvilke møbler skal der være plads til, hvad med farver – og så videre. Det samme gælder, når man indretter sit barns værelse, enten helt fra start – eller blot ved at give det en mindre overhaling. Man kan have brug for lidt inspiration, før man går i gang.

Måske tænker man, at det skal være flot og stilfuldt, men på en skøn, glad og legende måde. For der skal jo være plads til leg på et børneværelse.

Du kan finde inspiration her. Se, hvordan leg kan bygges ind i selve indretningen af børneværelset – med blandt andet skønne lamper, herlige hylder, sjove spejle og fine bogstaver. En herlig kombination af både det sjove, legesyge og stilfulde – som dit barn helt sikkert vil elske.

 

Hylder til børneværelset

flot hylde til børneværelset

Flotte hylder i egetræ i forskellige sjove udformninger kan bringe lykke til ethvert børneværelse.

Tag for eksempel en prægtig hval eller en fantastisk flyvemaskine, der får lov at optræde som elegant hylde med legetøj på. Eller hvad med en traktor- eller lastbil-hylde til drengeværelset?

Hylder er ikke til at undvære på et børneværelse – der er altid brug for steder, hvor ting kan sættes på plads eller lægges hen. Med en kvalitetshylde i naturlige klæder og flot design får man et praktisk møbel, der med sit image både spreder herlig leg og charmerende stil.

 

Lamper til børneværelset

flot lampe til børnSkal der en ny lampe til inde på børneværelset? En hyggelig og stilfuld lampe på væggen kan være med til at skabe mere hygge og personlighed på værelset. Tænk bare, hvor rart det er for både barn og voksen at læse en godnathistorie sammen før sengetid – i skæret fra hyggebelysningen. Eller hvor betryggende det er for barnet at have en dæmpet natlampe tændt om natten.

Det kan også være rart at kunne tænde en lille lampe inde hos den lille guldklump, når der er uro om natten. Helst uden at blænde sig selv eller barnet.

Der er masser af muligheder for at finde en skøn og elegant lampe til væggen på børneværelset. Uanset, om det er til hyggebelysning eller natlampe. Alverdens sjove, søde og seje figurer kan være med til at skabe og understrege det personlige image.

Var det for eksempel noget med en sjov robot eller en sej superhelt til drengen?

Eller hvad med en sommerfugl eller et hjerte til pigen?

Skal lampen have en flot farve, eller skal den blot fremstå elegant i sin naturlige træfarve?

Skal den være ekstra personlig, kan man desuden få sit barns navn indgraveret i lampen.

 

Bogstaver til dør

dør bogstaver i træ

Når man nu er godt i gang med at gøre sit barns værelse flot og nyt, vil et navneskilt på døren derind til være på sin plads. I flotte bogstaver i træ, der passer i stilen til indretningen i værelset, selvfølgelig.

Det kan også være en figur, der, med barnets navn indgraveret, hænger stilfuldt på døren og byder velkommen. Måske hænger en lignende figur som lampe inde på værelset…

Der er kort sagt masser af muligheder for at starte den gode stil på vej ind til værelset – og barnet vil garanteret synes godt om at få sit navn på døren.