Synes du også det er svært at finde tiden til at komme ned i dit yoga studio, når du er på barsel? Du er ikke den første eller den sidste, der er kørt fast i bleskifte og babymos, så hvad gør man når man gerne vil begynde at træne yoga på barsel? Svaret kan være hjemmetræning med online undervisning. Vi ser på mulighederne.

 

Hvordan fungerer online yoga undervisning?

Online yoga er super populært med virkelig mange udbydere. Nogen gange kan det virke som om at alle yoga studioer med respekt for sig selv har et online yoga forløb, men ikke alle er lige gode, langt fra.

De to mest populære danske udbydere af online yoga er Yogavivo og Yogastream.

De er begge to store universer med masser af yoga video og live undervisning, hvor du kan finde alt fra begynder til øvet, men også andre typer indhold. Ifølge vores tester, der selv er yoga instruktør, så er det kendte og respekterede navne der underviser på begge platforme.

Man bør her gøre sig klar om man vil have live undervisning eller om det egentlig er ok bare med video.

Der er jo mange virkelig gode og gratis yoga videoer på Youtube, for eksempel “Yoga with Adrienne”, som vel nok er den største og mest populære yoga kanal på internettet.

Få udstyret på plads og få en bedre oplevelse

Selv om yoga jo ikke kræver ret meget udstyr kan det være en god ide at ofre lidt ekstra på komfort og kvalitet, ikke mindst en god skridsikker yogamåtte, som vil gøre det til en leg at træne derhjemme på det glatte stuegulv.

På vores site Danskyogauddannelse.dk har vi testet en lang række forskellige yogamåtter, hvor blandt andet Casall vinder topkarakter, men der er flere gode om buddet og prisen varierer meget.

Når nu du træner hjemme på barsel, hvor du jo har en lille en eller måske flere små, kan det være en god ide at vælge en økologisk yogamåtte, som er lavet i materialer der med garanti er fri for ftalater og andre skadelige stoffer. Her må du vælge om hvorvidt det er nok det er naturligt eller om det også skal være bæredygtigt.

Materialer som uld er populært, men giver ikke helt den samme komfort og skridsikre tryghed som fx får med naturgummi, som dog ikke er lige bæredygtigt og nok heller ikke lige naturligt.

Det var et par tips til yogatræning på barsel – Namaste!