Dette indlæg er sponsoreret

I en travl hverdag med børn, indkøb, madlavning, tøjvask, rengøring osv., kan det være svært at finde tid til sig selv og yde selvomsorg og selvkærlighed. Selvom dette kan være udfordrende, er det vigtigt, at man som mor indimellem husker at pleje sig selv og sin krop, så man føler sig godt tilpas og føler overskud. I følgende kan du læse 3 gode råd til, hvordan du kan prioritere at pleje dig selv og din krop, så du føler et større velvære.

Hold en hjemme-frisør-dag

Det kan være svært at finde tid til at besøge en frisør i en travl hverdag, hvor børn, arbejde og praktiske opgaver optager alt ens tid og energi. Derfor kan du med fordel farve dit hår selv hjemme på badeværelset. Alt du skal bruge til dette er en hårfarve, som du kan købe på internettet. Sørg for at tænde nogle stearinlys og eventuelt nogle duftlys, så du kan sprede en dejlig duft i badeværelset, som får dig til at slappe af og giver dig en følelse af et hjemmespa. Det er vigtigt, at du skaber en god atmosfære, så du virkelig nyder en stund for dig selv, hvor du forkæler dit hår med en fin hårfarve.

Fodbad er god for sjælen

Når du har en ledig stund for dig selv, kan det anbefales, at du laver en varm balje med vand, tilføjer lidt blødgørende olivenolie og eventuelt et par dråber lavendelolie, og derefter sætter dig godt til rette i en god stol. Alt du skal gøre er blot at dyppe dine fusser ned i det varme vand, tage nogle dybe indåndinger og slappe helt af i kroppen. Du kan eventuelt sætte lidt beroligende musik på, mens du nyder varmen omgive dine fusser. Dette er en særdeles god måde, hvorpå du kan udnytte lidt alenetid. Hvis du ønsker at farve dit hår, kan du med fordel fordele hårfarve i dit hår, inden du sætter dig, så hårfarven kan få lov at virke, mens dine fusser blødgøres af det varme vand.

Et fordelagtigt medlemskab

Som travl mor kan det være svært at finde tid til at shoppe hudplejeprodukter, makeup, hårfarve, parfume m.m., og derfor kan du med fordel oprette et medlemskab på Luxplus. Her skal du betale 89 kr. om måneden, og så kan du få glæde af at spare helt op mod 80% på alt lige fra eksklusive mærkevarer til mere almindelige dagligdagsprodukter. Alt du skal gøre er blot at oprette dig og derefter shoppe løs på webshoppen. På lige fod med andre webshops, får du naturligvis produkterne leveret, hvormed du kan spare en del tid.