Vil din baby slet ikke falde til ro, og føler du, at du har prøvet alt? Så er du kommet til den helt rigtige artikel. I artiklen her får du nemlig nogle gode ideer til, hvad du kan gøre for at få din baby til at falde til ro. Læs med!

baby hos mor

Derfor er en slyngevugge god

Har du også overvejet at investere i en slyngevugge? Så skulle du bestemt overveje det en ekstra gang, hvis du også har lidt svært ved at få din baby til at falde til ro. En slyngevugges omsluttelighed omkring barnet minder nemlig en del om den måde, barnet blev omsluttet på inden i din mave. Derfor er der rigtig mange babyer, som falder til ro ved at være i en slyngevugge. Hvis barnet så også bliver vugget af en slyngevugge med motor, minder det om de bevægelser, du lavede, da du havde barnet i maven. Så her er der næsten garanti for, at din baby vil falde til ro.

Tril en tur med barnevognen

Det er ikke for sjov, at rigtig mange babyer er helt vilde med at være i barnevognen. Måden barnevognen bevæger sig, når I er ude at gå tur minder nemlig helt vildt meget om den måde, du bevægede dig på, da din baby var inde i din mave. Ligesom med slyngevuggen er denne form for tryghed essentielt, når det handler om at få din baby til at falde til ro. Desværre vågner nogle babyer så, når barnevognen står stille, men det kan du komme til livs ved at købe sådan en dims, som får barnevognen til at bevæge sig lidt, når du så er kommet hjem fra gåturen igen. Derudover er barnevognen jo helt fantastisk motion for dig som nybagt forælder.

baby hos far

Dine arme

Du kan desværre ikke komme udenom, at det nogle gange blot er dine arme, som er det bedste sted for din baby. Så hvis alt andet fejler, er der ikke andet for end at ligge baby i dine arme og eventuelt sidde og hoppe lidt på en yogabold. Så er der næsten garanti for, at din baby falder til ro. Held og lykke!