Hvis du ønsker et rustikt design i dit hjem, så er tilføjelsen af et plankebord en god idé. Et plankebord udgør et centralt møbel i hjemmet, hvor hele familien kan samles omkring hyggestunder.

Plankeborde kan fås i flotte design og af forskelligt materiale, så du kan få et plankebord som passer præcist til dine ønsker og dit hjem. Et plankebord er også robust, og holder i mange år, så længe det passes og plejes ordentligt.

Forskellige design og materialer

Der findes et hav af forskellige plankeborde. Derfor har du et bredt udvalg at vælge mellem, når du vil købe et plankebord til dit hjem. Du kan se et stort udvalg af plankeborde her.

Plankeborde kan både fås i runde, ovale, firkantede og rektangulære former, samt i mange forskellige størrelser. Dermed kan du få et design, som passer ind i dit hjem og i en størrelse, så der er plads til hele familien om bordet.

Du kan finde plankeborde i en række forskellige materialer. De mest udbredte træsorter er asketræ, valnød og egetræ, som alle giver dig flotte og lyse løsninger for et plankebord. Har du særlige ønsker til typen af træ, så kan du også få fremstillet et personligt plankebord efter dine behov.

Lær meget mere om plankeborde

Hvis du vil lære mere om plankeborde, inden du foretager et køb, så kan du med fordel researche mere om denne form for bord. Med sin skandinaviske stil og rustikke look, er plankeborde blevet meget populære i hjem, hvor et robust bord er nødvendigt.

Fordi du kan finde så mange forskellige modeller, eller selv kan designe dit eget plankebord, får du frihed til at få et personligt bord ind i hjemmet, som afspejler stemningen og designet i dit hjem.

Ønsker du et bæredygtigt bord, så kan du også købe plankeborde af genbrugstræ. Dette vil være et unikt bord.