Når man skal ud at gå en tur med sit barn i barnevognen, så er der nogle forhold, man bør være opmærksom på. Et af disse er, at børns hud er sart over for solen, og derfor er det en god idé at købe et solsejl, der kan monteres på barnevognen.

Et solsejl fungerer rigtig godt til at beskytte barnet mod solens stærke stråler.

Læs med herunder, når vi gennemgår de vigtigste spørgsmål i forbindelse med køb af nyt solsejl til barnevognen.

Køb et solsejl her

Hvad skal man tænke over, når man køber solsejl til barnevognen?

De fleste solsejl er designet til nærmest at beskytte for solen fuldstændigt, men det er selvfølgelig noget, man skal være opmærksom på. Man kan altid læse under produktet, hvor høj en solbeskyttelse det har. Nogle solsejl har en solbeskyttelse helt op til 99%.

Hvor og på hvilke vogne kan man montere et solsejl?

De fleste solsejl er designet meget fleksibelt således, at de er uafhængige af de forskellige mærker af barnevogne. De kan monteres på de fleste vogne, og både på barnevogne og klapvogne. Et solsejl monteres fra solskærmen og henover barnet til styret. Af denne grund er det også nemt at se til barnet i modsætning til en parasol.

 

Hvordan monteres et solsejl?

Et solsejl er meget nemt at montere. Det er udstyret med snore og monteres ved, at man binder disse snore fast til barnevognens solskærm i den ene ende og til barnevognens styr i den anden ende. Disse snore kan være forskellige. For eksempel er nogle snore af almindeligt plast, mens andre er elastiske.

 

Et solsejl er godt til familien på farten

Et solsejl er smart til at have med på farten, hvis man for eksempel er på familieudflugt, og man skal gå nogle længere ture, hvor solen kommer frem af og til. Solsejlet kan nemlig nemt rulles sammen og lægges i bunden af barnevognen eller fastgøres på siden, når man er færdig med at bruge det.

 

Find et solsejl, der passer til dit barn og barnevognen

Solsejl findes i mange forskellige farver og med forskellige mønstre, og derfor kan man ofte finde det solsejl, der passer helt perfekt til netop ens barn og barnevogn. Nogle er i simple enkeltfarver, mens andre er med forskellige farverige motiver og mønstre eller med dyr på, som barnet kan ligge og kigge op på.

 

Det kan også være du er interesseret i at læse mere omkring solparaply til klapvognen eller UV dragte til børn. Vi har skrevet to indlæg her på bloggen omkring disse emner også. Husk at pas på dig selv og dit barn i solen!