Alle lande og regioner har deres egne unikke kulturelle skikke som kan virke underlige for fremmede. Her i Danmark kan en af vores mest almindelige kulturelle skikke dog få mange fremmede til at klø sig noget forvirret i nakken.

Vi lader vores børn sove middagslur helt alene udenfor i deres barnevogn. For os er det noget af det mest almindelige i verden, men udlændinge, der besøger Danmark kan blive forvirrede over dette koncept. Det er hovedsaligt fordi, de ikke forstår, hvor sikkert et land Danmark er, og hvor omhyggelige forældre er med at sikre sig, at deres barn vil have det lunt og godt ude i barnevognen, selv på de koldeste vinterdage.

Det er jo netop derfor, at vi har ting som køreposer og kombiposer.

 

Hvad er en kørepose?

En kørepose – eller kombipose – er selvfølgelig ikke rigtige poser. De er nærmere en blanding af et tæppe og en sovepose, som du kan pakke dit barn ind i, når det skal sove i barnevognen. Dermed kan du beskytte barnet mod kulden, og du kan også købe mange køreposer, som kan bruges i en bil eller en klapvogn så barnet ikke fryser.

Et af de mange mærker, der sælger køreposer er Baby Jogger.

Kørepose til Baby Jogger City Select – 598 kr.

babyjogger kørepose

Hvis du er typen, der elsker at tage på daglige løbeture og gerne vil kunne løbe af sted med din søn eller datter i klapvognen, kan du overveje at købe denne Baby Jogger kørepose.

Denne Kørepose fra Jogger City Select har adskillige fordele for dig og dit barn:

  • Perfekt match

Denne Baby Jogger kørepose er specifikt designet til en Baby Jogger City Select klapvogn. Hvis du netop ejer sådan en klapvogn, kan du derfor være helt sikker på, at køreposen – eller klapvognsposen i dette tilfælde – vil passe perfekt og dermed sikre dit barn en god komfort.

  • Lad ikke vind og vejr stoppe dig

At være forælder er hårdt, og det kan til tider være svært at få hverdagen til at hænge ordentligt sammen. Derfor er det altid godt, hvis du kan kombinere tingene. Med en Baby Jogger kørepose vil du være sikker på, at dit barn kan holde varmen i klapvognen, så du kan tage det med ud på dine løbeture, uanset vejret. Det kan spare dig en masse ekstra ture.

  • Let at transportere

Udover at sikre dit barns komfort, er det også let for dig at pakke klapvogn og kørepose sammen. Denne Baby Jogger kørepose kan nemlig blive siddende i klapvognen, og du vil uden problemer stadigvæk kunne folde klapvognen sammen. På den måde sparer du lidt ekstra plads i bagagerummet.

Baby Jogger på hjemmebane

Det velkendte mærke har eksisteret i lang tid. Det var helt tilbage i 1984, at mærket skabte deres første klapvogn, der siden hen er blevet et brand og populært valg indenfor netop klapvogne og tilhørende tilvalg. Pointen med Baby Jogger er, at det svarer på alle forældre spørgsmål: Hvordan er det muligt for os at blive ved med at motionere samtidig med, at der er tid til at gå ture med babyen?

Med denne klapvognsopfindelse gjorde Baby Jogger det muligt at lave en klapvogn ud af materialer, der gjorde det muligt at løbe samtidig med, at klapvognen trillede frem uden at tage for mange bump og forhindringer på vejen imod sig. Klapvognen gjorde det altså nemt for forældrene at tage med ud på løbeture, så man ikke flere gange om dagen skulle ud i forskellige situationer – man kunne nu slå to fluer med ét smæk!

Vi håber du er blevet klogere på mærket og dets muligheder med ovenstående. Er det ikke helt det du søger, kan du læse vores test af flere forskellige køreposer fra forskellige mærker på denne side.


Artiklen her udarbejdes i et samarbejde med Kids-world, hvor forældre kan finde alt til deres børn, lige fra køreposer til cykelhjelme og børnesko.