Hvem elsker ikke at sidde at bladre og læse og se billeder i en Barnets bog? Det gør først og fremmest barnet selv – men også alle andre, der har en nær relation til barnet vil nyde at kigge i denne meget personlige bog.

Denne bog er nemlig en kærlig form for dokumentation på barnets allertidligste data og barndom. Barnets bog er den bedste måde at støtte erindringen om den tidligste barndom på. Og guld værd for barnet, som jo ikke selv vil være i stand til at huske noget fra den periode.

Barnets første bog bliver en elsket og skattet bog for barnet selv, dets forældre, søskende, bedsteforældre, oldeforældre og andre nære relationer.

I denne oversigt vil du kunne stifte bekendtskab med nogle populære eksemplarer af Barnets bog.

Barnets bog fra Special Day hedder Mine første år

Mine første år

Denne udgave af en babybog fås i tre forskellige farver, og den er indrettet som et ringbind, der løbende kan suppleres med flere sider, efterhånden som der bliver brug for det.

Ud over siderne er der også små lommer til nogle af de første små, vigtige minder. Det kunne for eksempel være armbåndet fra hospitalet, fod- og håndaftryk, en hårlok og senere en mælketand.

Desuden er der fotolommer, der med billeder kan fortælle sin historie om barnet.

Alt i alt kommer bogen til at få forældrene, der skriver i den og lægger små ting og billeder i den, til at reflektere over selve forløbet med graviditet, fødsel og så videre, og efterfølgende bliver den en sand guldgrube for den, der skal læse og kigge i den senere hen.

Barnets bog, Mine første år, koster 349,95 kr.

Barnets forældre kan selvfølgelig selv købe et eksemplar af bogen, eller den kan være den oplagte gaveidé. Brug den som barselsgave, dåbsgave eller til en baby shower.

Special Day, Mine første år rummer følgende:

 • Mange sider at udfylde i forhold til barnets ankomst og første leveår
 • Små lommer til opbevaring af små minderige genstande
 • Fotolommer til skønne billeder af det spæde og senere lidt større barn
 • Mulighed for at sætte flere sider ind i bogen
 • Fås i tre farver: Grøn, grå og lyserød

Barnets bog fra Kids by Friis

Kids by Friis Barnets Bog

I denne Barnets bog fra Kids by Friis er der ikke kun fokus på barnets allerførste år. Den følger nemlig barnet helt fra graviditeten og op til konfirmationen.

Så her er det altså muligt at få en endnu større del af barndommen beskrevet, illustreret og sidenhen nydt igen og igen.

De velkendte figurer fra Kids by Friis’ univers pryder både forsiden af bogen og illustrerer flere af siderne inde i selv bogen.

Bogen fås i tre forskellige udgaver: En i lyseblå farver, der hedder Soldat, en i lyserøde farver, der hedder Prinsesse og en, der hedder Skovdyr.

Den koster 399,95 kr. pr. stk. og den måler 27 cm x 25 cm x 5 cm. Den er produceret i kraftigt materiale, og den fungerer som et ringbind. Det betyder, at den er ret solid og kan holde til at blive bladret i mange gange i årenes løb. Den kommer i en kraftig kasse, der beskytter bogen yderligere.

Minder skal man passe godt på. Det bliver de i denne version af en Barnets bog.

Barnets bog fra Kids by Friis er:

 • Den samler minder fra graviditet til konfirmation
 • Den er solidt udført i nogle stærke materialer
 • Den er beskyttet af en kraftig kasse
 • Den fungerer som et ringbind
 • Den fås i tre varianter: En Prinsesse, en Soldat og Skovens dyr
 • Den måler 27 cm x 25 cm x 5 cm
 • Den koster 399,95 kr.

Barnets bog fra Withwhile

Barnets Bog

Dette bud på en personlig Barnets bog samler alle relevante minder, fakta, tanker, fotos og så videre fra graviditeten, og til barnet har sin første minderige skoledag.

Bogen er lavet som et ringbind, og den er på 84 sider. Det sidetal kan suppleres med ekstrasider, eller du kan selv indsætte nogle sider, som du selv komponerer.

Dermed har du stor mulighed for selv at få indflydelse på, hvad og hvor meget, den endelige udgave af Withwhiles Barnets bog kommer til at indeholde. Det er medvirkende til at gøre bogen endnu mere personlig.

Da det jo ikke kun er en babybog, så kommer den til at kunne rumme en dejlig og personlig mængde af fakta, billeder og andre minder fra en stor del af hovedpersonens barndom.

Det bliver en helt unik og nærværende bog at læse for barnet selv, der jo ellers mangler erindring om dets tidligste år. Også andre, der har en nær relation til barnet, kan få stor glæde af at kigge i denne bog.

Designet er diskret og elegant, da hovedvægten er lagt på det, som I selv fylder i bogen om dens hovedperson.

Bogen er produceret i Danmark af gode materialer, der er FSC-certificerede og svanemærkede.

Barnets bog fra Withwhile udmærker sig ved:

 • Plads til minder fra graviditet til 1. skoledag
 • Et elegant og diskret design
 • Mulighed for tilkøb af ekstra sider
 • Svanemærkede og FCS-certificerede materialer
 • Måler 32 cm x 27 cm
 • 84 sider
 • Koster 399 kr.

Barnets første bog af Simone Thorup Eriksen

Simone Thorup Eriksen babybog

Denne udgave af Barnets bog hedder simpelthen Barnets første bog, og den er gennemillustreret af forfatteren selv. Hendes meget skønne og karakteristiske streg følges bogen igennem de særlige notater, billeder og andre vigtige dokumentationer af barnets allerførste tid.

Den fås i to farver: Lyserød og grå, og den koster 249,95 kr. Den måler 24,90 cm x 17,80 cm.

På forsiden er titlen trykt med guldbogstaver, og bogen er lavet i en god kvalitet, der kan holde sig smuk, selv om det er en bog, der bliver kigget rigtig meget i i løbet af årene.

Det er en smuk, sød og vigtig bog at have stående på hylden. Køb den selv, eller forær den til de kommende eller spritnye forældre. Den vil vække glæde både som gave og som yndlingsbog.

Den er super dejlig og vigtig for alle, der har en nær relation til det lille barn – og ikke mindst for barnet selv, der således får en enestående mulighed for at få et indblik i dets allerførste minder.

Denne bog til baby udmærker sig ved:

 • Et smukt, holdbart og æstetisk produkt
 • Plads til alle de allerførste minder og fakta
 • Fås i to farver: Grå og lyserød
 • Helt skønne, tegnede illustrationer

Barnets bog fra fødsel til konfirmation

barnets bog fra fødsel til konfirmation

Hos Babytorvet fås denne lille perle af en Barnets bog. Den udskiller sig fra de fleste andre af den slags ved, at den følger barnet helt op til dets konfirmation. Her har du altså alle tiders chance for at samle alle de relevante informationer, billeder, vigtige begivenheder og så videre gennem 14 år.

Den vil blive en skøn guldgrube at kunne vende tilbage til gang på gang.

Vi lever i en tid, hvor mængden af billeder er enorm, så det er noget helt særligt at skulle udvælge de bedste fotoskud af barnet og sætte dem i denne helt unikke bog.

Der sker selvfølgelig mange særlige begivenheder, når barnet er helt lille, men også senere i barndommen sker der noget, som er medvirkende til at skabe minder både for bogens hovedperson og for dens nære relationer.

Bogen koster 179,95 kr. Den fås i to farver: En lyserød og en lyseblå, og der er herlige farvestrålende tegninger både på bogens forside og inde i bogen.

Køb den selv, eller giv den som gave, hvis du mener, at det er vigtigt og relevant at have det meste af bogens hovedpersons barndom samlet i én helt speciel bog.

Denne udgave af en Barnets bog udmærker sig ved:

 • Den følger barnet fra fødsel til konfirmation
 • Den er dejligt illustreret
 • Den fås i to farver: Lyserød og lyseblå
 • Den koster 179,95 kr.

Kan man bestille Barnets bog online?

De fleste forhandlere giver dig mulighed for at købe en udgave af Barnets bog på nettet. Så kan du i ro og mag kigge de forskellige udgaver igennem, inden du vælger den, du vil købe.

Mange forhandlere viser mange detaljer fra den enkelte bog, sådan at du bliver i stand til at vælge imellem de mange udgaver, der findes.

Det er en både god og bekvem måde at se, hvad der er på markedet, og kunne sammenligne de forskellige typer af bøger på.

Når du så har fundet den, du gerne vil købe, så er det jo bare at bestille den. Flere forhandlere tilbyder endda at pakke bogen ind for dig. Så kan det ikke være meget nemmere at købe en dejlig og personlig gave.

Hvilken Barnets bog er bedst?

Det kan man vanskeligt svare entydigt på. Der er så mange forskellige typer af Barnets bog, at det nok i den sidste ender kommer an på smag og behag.

Nogle af bøgerne omhandler de allerførste år af barnets liv, andre går helt op til skolealderen og atter andre fortsætter helt op til barnets konfirmation.

Om du er barnets forælder, der gerne selv vil vælge, hvilken Barnets bog det skal være, eller om du er den glade giver af en Barnets bog, så står du jo over for valget, om det skal være en bog over nogle få eller over nogle flere år.

Uanset hvad, så bliver det jo en bog af meget høj værdi.

Hvilken type bog skal jeg vælge?

Der er jo også hele designsiden og indholdssiden at vurdere. Skal bogen være gennemillustreret, eller foretrækker du en mere diskret udgave?

Skal det være en bog med en fast ryg, eller skal det hellere være en, der fungerer som et ringbind, hvor der kan sættes flere sider i?

Skal der være plads til det helt store udtræk i form af armbånd, mælketænder, tegninger, hårlokker og så videre, eller er det egentlig bedre, at den bare er helt plain?

Hvilket materiale skal jeg vælge Barnets bog i?

Det er absolut vigtigt, at materialet er holdbart. Det er jo en bog, som gerne skal holde i generationer. Den skal også gerne kunne holde til at blive brugt hyppigt.

Både barnet selv, dets forældre og bedsteforældre sætter stor pris på at kunne sidde at kigge i den og smutte en tur ned ad Memory Lane. Enten hver for sig eller sammen med barnet.

Derfor bør du sikre dig, at indbindingen er lavet af et solidt materiale, at bogryggen kan holde sammen på siderne, selv om bogen bliver læst tit, og at selve siderne i bogen er af en vis tykkelse.

Det kan således godt betale sig at ofre en vis pris på Barnets bog, da det er vigtigt, at den er både flot og solid.

Skal jeg vælge en kønsbestemt udgave?

Det med, om det skal være en pigebog, en drengebog eller en kønsneutral bog, er også noget, du kan tage med i dine overvejelser.

For nogen opleves det meget politisk ukorrekt at præge børnene til en bestemt kønsopfattelse, andre giver den gerne gas i forhold til de kønsbestemte stereotyper.

Her kan du jo enten stikke fingrene i jorden i forhold til, hvad forældrene til barnet synes om den side af sagen, hvis du tænker på at give en Barnets bog i gave. Eller også kan du være flintrende ligeglad og så lade din egen holdning til det spørgsmål styre dit valg.

Hvorfor er det vigtigt med Barnets bog?

Barnets bog er super vigtig. Det er den, fordi den samler alle mulige informationer om barnet. Nogle bøger beskriver allerede, hvordan graviditeten og fødslen forløb. Det er interessant for barnet at læse senere hen, hvor alt vedrørende barnet er med til at helstøbe barnets identitet.

Det er vigtige informationer for barnet at have i sin identitetsdannelse og i sin oplevelse af at være ønsket. I Barnets bog er barnet den vigtige hovedperson. De informationer, der står i denne bog, er nogle som måske ellers ville gå tabt, fordi man glemmer dem.

Som en sidegevinst kan også barnets forældre have stor glæde af at få støttet hukommelsen i forhold, hvordan det hele forløb dengang.

Barnets bog – eller Min første bog – er netop Bogen om barnet som det enestående individ, som det er.