Børn har meget ofte svært ved at holde fokus og koncentrere sig om en ting ad gangen i længere tid. Det kan være svært, hvis ikke umuligt, for mange forældre, at få deres børn til at side stille samt fokusere på en enkelt ting. Selvom mange børn nyder at være aktive i sociale sammenhænge, er det også vigtigt at træne deres selvstændige fokus og koncentration. Dette kan øves gennem kreative opgave som at tegne, male, skrive, lave skolearbejde eller andre aktiviteter, der kan laves mens man sidder stille for sig selv. 

Mange forældre oplever besvær med at få deres børn til at sidde stille med en opgave, der skal laves alene. Det kan derfor være en fordel at give barnet mulighed for god komfort, mens disse selvstændige og kreative opgaver udføres. I mange tilfælde passer hjemmets stole ikke altid til barnet og det kan derfor være en medvirkende faktor til koncentrationsbesvær, hvis barnet ikke har mulighed for at sidde komfortabelt under arbejdet med opgaverne. Med en kontorstol til børn, vil du opleve et design lavet perfekt til de mindre. 

Derfor er det vigtigt med møbler, der passer 

Stole, der er for store eller i det hele taget blot ukomfortable for børn, kan medføre koncentrationsbesvær i visse opgaver. Hvis børn ikke føler sig tilpas, kan de have svært ved at holde fokus på opgaver. Det er derfor super vigtigt at finde en stol, der passer til dit barn. Stole i forkerte størrelser kan derudover også føre til usunde arbejdspositioner for de mindre, da stolen lige ud sagt ikke er lavet til børn. 

Vælg den rigtige stol 

Vigtigheden af at have møbler, der passer størrelsesmæssigt til dine børn, bliver tit overset af mange forældre. Det kan være vanskeligt for mange børn at holde fokus og arbejde koncentreret i længere perioder, men med en kontorstol designet perfekt til at passe børns behov, kan du opleve hvordan koncentrationsevnen bedre kan forbedres og trænes under de rigtige forhold. En Rovo buggy ergonomisk kontorstol designet til at passe børn, kan være den perfekte stol til lige netop denne opgave.  

Stolen er designet til at kunne følge med børnenes behov. Den kan blandt andet størrelsesjusteres i takt med, at børnene vokser. På den måde kan du være sikker på altid at have en kontorstol, der passer til dit barn. Stolen består af en metalramme samt et sæde af plastik og anbefales til børn mellem 4 og 16 år.