Spar værdifuld tid i en travl tid med måltidskasser. Har du endnu ikke forsøgt dig med måltidskasser så læs med. Vi ser på hvordan du nemmest og billigst kommer i gang. Der er både tid og penge at spare for en travl børnefamilie.

Hvordan fungerer måltidskasser egentligt?

Du kan vel næsten ikke have undgået at have hørt om måltidskasser, men hvis du ikke helt er sikker på hvordan det fungerer, så får du her en kort forklaring.

Måltidskasser dækker over flere forskellige slags “mad til døren” services og kan både være færdiglavede retter, der bare skal varmes op og så de klassiske måltidsretter, som fx Hello Fresh, hvor maden leveres i ingredienser med en opskrift. Imellem findes der kvikkasser, hvor maden kan tilberedes ekstra hurtigt.

Når du bestiller en måltidskasse får du kasserne leveret det antal dage om ugen du ønsker, dog er er grænser for ofte du kan få nogle kasser. Det almindelige er 3-4 dage om ugen, men der findes kasser til 2 dage og til 5 dage også.

Bor du i hus kan du få leveret til din hoveddør uden problemer, men hvis du bor i lejlighed skal du kontakte leverandøren for at høre om de allerede leverer til nogen der og derfor har nøgle. Gør du ikke skal du aflevere en nøgle til leverandøren.

Sådan vælger du måltidskasse

Gør din research og tænk over hvad I godt kunne tænke jer. Skal det være nemt og børnevenligt eller må der også gerne være lidt inspiration fra fjerne egne. Er der hensyn at tage fx med glutenfri eller vegansk. Skal der være meget fisk eller kun lidt fisk?

Der er et meget stort udvalg af måltidskasser, så du kan få det som du vil. 

Mange måltidskasser er desuden begyndt på at tilbyde vælg selv ordninger, hvor man bare vælger retter til de dage man vil. Super smart hvis du har lidt kræsne børn, så er der ikke for mange dage, hvor man alligevel må købe en pizza.

Spar penge som ny kunde

Er du ny kunde kan du spare mange penge hos måltidskasserne, der har nogle virkelig gode tilbud.

Ofte kan man spare op til 50% på de første ordrer eller få en fed gave med i købet. Derfor anbefaler vi at du ikke bare slår til på de første og bedste, men prøver dig lidt frem, så du kan udnytte de gode tilbud.