Anskaffelse af en kopholder til barnevogn, er måske ikke lige det første du tænker på, når du skal have barnevogn. Det kan dog være yderst praktisk at have en holder til kolde og varme drikke på barnevognen, særligt hvis du skal gå lange ture med baby.

Med en kopholder til barnevognen f.eks. en Emmaljunga barnevogn, kan du have varme og kolde drikke med til dig selv, men du kan også bruge holderen til babys sutteflasker.

Er du i tvivl om, hvordan du finder den rette holder? Så læs med her, når vi guider dig til at finde den rette holder!

Du kan også tilkøbe et solsejl til barnevognen, som du finder her.

Se udvalget her

Hvad skal jeg tænke over, når jeg køber kopholder til barnevognen?

Der findes flere forskellige typer af kopholdere. Du skal derfor starte med at vurdere dit behov. Der findes den helt klassiske holder, hvor der er plads til en standardstørrelse flaske. Dette er fint, hvis man regner med at skulle have en termokop med kaffe eller lignende med på farten. I denne holder kan du selvfølgelig også have en vandflaske eller en sutteflaske. Denne type holder er ofte meget nem at sætte fast på vognen.

Der findes også holdere, der går hele vejen tværs over barnevognen. Disse holdere har plads til opbevaring af forskellige småting. Hvis du gerne vil have lidt ekstra opbevaring på barnevognen, er dette altså den perfekte løsning. Det er desuden nemt og hurtigt at komme til de ting, man har i holderen.

De fleste af denne type holder har plads til en almindelig flaske samt de vigtigste småting såsom sut, nøgler og pung. Du har dermed disse ting lige ved hånden. Denne type holder sættes ofte på barnevognen ved hjælp af velcrobånd og er dermed meget nem at sætte på og tage af.

 

Den skal passe til barnevognen

Når du skal finde den rette kopholder, skal du desuden være opmærksom på, om den kan sidde på din barnevogn. De fleste holdere er universelle og kan dermed sidde på langt de fleste typer af barnevogne. Der er dog også nogle holdere, der er lavet til bestemte mærker af barnevogne.

Hvis du f.eks. har en Emmaljunga barnevogn, kan det derfor være en god idé at kigge efter de holdere, der er lavet til netop dette mærke. På den måde er du helt sikker på, at holderen vil komme til at sidde helt rigtigt. Det ville være træls at bruge penge på en holder, der måske slet ikke kan sidde på barnevognen.

Køb her